27 colių įstrižainės, 240 Hz dažnio žaidimų monitorius vos už 300€: išskirtinai geras kainos ir vertės santykis, bet kaip visa tai atrodo realybėje? Išsami „AOC C27G2ZU“ apžvalga  ()

Jau seniai žaidėjams skirtų monitorių rinkoje 144 Hz atnaujinimo dažnis yra standartas, bet tiek gamintojams, tiek žaidėjams to negana. Dėl to siūlomi monitoriai su 240 Hz ar net 360 Hz atnaujinimo dažniu. Mes kol kas esame bandę tik 165 Hz monitorius, bet dabar galėsime pajausti 240 Hz atnaujinimo dažnį. Tai bandysime padaryti su „AOC C27G2ZU“ monitoriumi, kuris be 240 Hz taip pat turi 0,5 ms atsako laiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tad viskas orientuota į konkurencingus žaidėjus. Dėl to 27 colių ekranas turi tik 1920 x 1080 rezoliuciją, o tokio derinio irgi dar neteko bandyti. Todėl bus įdomu savo akimis įsitikinti, ar rezoliucijos tikrai labai trūksta, ar dar galima monitoriumi naudotis pakankamai komfortiškai. „AOC C27G2ZU“ monitorius taip pat turi lenktą ekraną, kas 27 coliams tikrai nėra reikalinga, bent jau tokia yra pirminė nuomonė. Apie išlinkio pasiteisinimą ar nepasiteisinimą irgi pakalbėsime apžvalgoje.

Pakuotė ir komplektacija

Monitoriaus dėžė nėra labai didelė, o jis yra supakuotas kompaktiškai. Monitorių pakuotėje gaubia putplastis, tad jis yra gerai apsaugotas. Ant pakuočių - tradicinė informacija, tad apie tai nesiplėsime.

Komplektacijoje be paties monitoriaus dar yra Displayport ir HDMI kabeliai, taip pat maitinimo laidas ir blokelis.

Maitinimo blokas turi 90 W galią, o pats monitorius naudoja kur kas mažiau energijos.

„AOC C27G2ZU“ specifikacijos

 

Dydis 27″ (68,6 cm)
Kraštinių santykis 1920
  1920 x 1080
Pikselio dydis 0.3114 mm
Pikselių tankis colyje (PPI) 81
Skleistinės dažnis 240 Hz
Atsako laikas 1 ms (G2G), 0,5 ms (MPRT)
Statinis kontrasto santykis 3000:1
Ryškumas 300 cd/m²
Apžvalgos kampai 178/178°
Matricos tipas VA
Spalvų gylis 16,7 mln. (8 bit)
Pašvietimo tipas W-LED
Spalvų gama 120 % sRGB
Ekrano paviršius Matinis
I/O sąsajos HDMI 2.0 x 2, DisplayPort 1.2 x 1, USB 3.2 (Gen1) x 4, Audio in/out.
VESA 100 x 100
G-Sync (Compatible)
FreeSync Taip (48-240 Hz)
Garsiakalbiai 2 x 2 W
Ergonomika Pasvirimas: -3,5°/21,5°, pasukimas 30° į kiekvieną pusę, 130 mm aukščio reguliavimas
Svoris su stovu 5,5 kg
Tipinės elektros sąnaudos (budėjime) 31 W,  (<0,3 W)

 

Dizainas ir ergonomika

Pirmiausia apie monitoriaus surinkimą. „AOC C27G2ZU“ stovas susideda iš dviejų dalių, kurias sujungti yra lengva, ir tam papildomų įrankių nereikia, nes varžtas turi rankenėlę. Po to visas stovas be varžtų tvirtinasi prie monitoriaus korpuso. Tvirtinimo vietoje taip pat matome VESA 100 x 100 jungtį. Kalbant apie patį stovą, tai jis yra kompaktiškas, o dizainas orientuotas į žaidėjus. Dominuoja juoda ir raudona spalva. Stovas yra apgaubtas plastmasės, o viduje metalas.

 

Toliau tęsiant apie stovą, jis ekraną leidžia palenkti (-3,5°/21,5°), pasukti į dešinę arba kairę (30°), o aukščio reguliavimas yra 130 mm.

Žvelgiant į monitorių iš priekio matome tradicinį AOC dizainą. Apatinis rėmelis yra storesnis, o šoniniai ir viršutinis yra siauri. Apačioje dar eina raudona juosta; raudonų akcentų yra ir ant stovo, ir ant nugarėles. Gamintojas ant apatinio rėmelio taip pat turi užklijavęs lipduką su pagrindinėmis monitoriaus specifikacijomis. Nuotraukose jau turėjote pastebėti, kad ekranas yra lenktas. Išlinkis yra 1500R, tad jis nėra didelis. Tokiam nedideliam ekranui agresyvus išlinkis atrodytų keistai. Pats ekranas yra matinis, tad tai turėtų padėti su atspindžiais. Kiek teko bandyti lenktų ekranų, jie stipriau kenčia nuo atspindžių, nei įprastiniai.

Iš šono galite pamatyti kaip atrodo išlinkis.

Galinė monitoriaus dalis yra juoda su raudonais akcentais. Plastmasė yra matinė, bet pirštų atspaudai šiek tiek lieka. Palietus plastmasė neatrodo pačios aukščiausios kokybės, bet yra tvirta. Stovo kojoje taip pat yra skylė pravesti kabeliams.

„AOC C27G2ZU“ jungtys yra paslėptos apačioje esančioje išpjovoje. Vidurinėje dalyje yra dvi HDMI ir viena DisplayPort vaizdo įvestis, o taip pat audio ir maitinimo jungtys. Kairėje pusėje yra USB jungtys, kurių iš viso yra keturios.

Meniu valdymas yra įmontuotas dešiniame apatiniame kampe. Tam yra skirti 5 nuspaudžiami mygtukai. Bent jau man atrodo, kad senesnio tipo mygtukai AGON serijoje buvo kokybiškesni. Pats mygtuko paspaudimas yra normalus, tiesiog mygtuko plastmasė yra pigi.

Monitoriaus Meniu (OSD)

„AOC C27G2ZU“ meniu yra matytas jau labai seniai, tad gamintojas kai kuriems modeliams jį vis dar naudoja. Meniu padalintas į 7 skiltis (su „Exit“). Monitoriaus meniu valdomas penkiais nuspaudžiamais mygtukais. Spaudžiant kairiausią mygtuką iššaukiamas vaizdo įvesties meniu, sekantis mygtukas iššaukia vaizdo režimų meniu (Game Mode), o trečias mygtukas iš kairės ant ekrano iš karto uždeda taikiklį.

Pirmoje „Luminance“ skiltyje rasime kontrasto (angl. Contrast), ryškumo (angl. Brightness), „Eco Mode“ (serija pasirinkimų su nekeičiamais ryškumo nustatymais), gama ir dinaminio kontrasto (DCR) nustatymus.

 

 

„Color Setup“ skiltyje galime keisti spalvų temperatūrą. Gamykliškai būna nustatytos šiltos (angl. Warm) spalvos. Bet galima pasirinkti normalias ar šaltas spalvas. Toliau „DCB Mode“. Tai – dinaminis spalvų paryškinimas. „DCB Demo“ leidžia greitai peržvelgti, kaip atrodo paryškintų spalvų režimai pusėje ekrano rodant esamus nustatymus, kitoje pusėje – kaip atrodo naujas pasirinkimas. Dešiniau matome spalvų kanalų nustatymus.

Toliau – „Picture Boost“ skiltis. Čia programinė įranga leidžia ryškiau apšviesti norimą ekrano dalį. Galime reguliuoti ryškesnio ploto dydį, vietą ir ryškumą.

„OSD Setup“ skiltyje galime keisti meniu kalbą (lietuvių tarp jų nėra). Sekantis, „Timeout“ nustatymas, nurodo, po kiek laiko meniu išsijungs. Žemiau – DisplayPort (DP Capability) standarto pasirinkimas. Šioje skiltyje dar galime reguliuoti meniu vietą bei persišvietimą. „Game Setting“ skiltyje – pagrindiniai žaidėjams reikalingi nustatymai. Čia greitai galėsime pasirinkti jau gamykliškai sukonfigūruotą profilį, jų yra keletas. Tarp jų šokinėti galime ir ant monitoriaus esančio valdiklio pagalba net neinant į OSD. Dar matome ir „Low Input Lag“ režimą, kuris pagal nutylėjimą įjungtas; tai turi padėti monitoriui veikti greičiau. Čia, žinoma, galima pagreitinti pikselių atsako laiką (mes nerekomenduotume peržengti „medium“ nustatymo). Šioje skiltyje dar galime keisti „LowBlue“ režimą, jei esate jautrus mėlynos spalvos galimai žalingam poveikiu. „Game Color“ leidžia keisti spalvų intensyvumą, pasirinkę mažiausią nustatymą matysime vaizdą tik nespalvotai, o su maksimaliu nustatymu spalvos taps stipriai per intensyvios. Čia taip pat galima įjungti arba išjungti FreeSync technologiją. Galiausiai „Dial Point“ nustatymas - jį įjungus ekrano viduryje matome taikiklį.

„Extra“ skiltyje galime pasirinkti automatinį ar rankinį įvesties šaltinį. „DDC/CI“ įgalina monitoriuje esantį jutiklį, kuris stebi kaip pakreiptas monitorius. Jį pasukus į kitą padėtį, prisitaiko ir vaizdas. Paskutinė parinktis yra gamyklinių parametrų atstatymas (Reset).

Gamyklinių spalvų tikslumas

Visi matavimai buvo atliekami pasitelkiant „Datacolor Spyder 4 Pro“ prietaisą. Dauguma monitorių turi 100 proc. gamyklinį ryškumą, bet AOC šiam monitoriui parenka 80 proc. reikšmę. Tai duoda 212 cd/m2 ryškumą, įprastam naudojimui rekomenduojama nustatyti maždaug 120 kandelų ryškumą (jei į monitorių nekrenta tiesioginė saulės šviesa). Gamykliškai yra parinktos šiltos spalvos, o tai duoda 6600K balto taško reikšmę. Tai gan arti pageidautinos 6500K reikšmės. Spalvų tolygumas yra neblogas, bet žalia spalva yra kiek per intensyvi. „AOC C27G2ZU“ negali pasiekti deklaruojamo 300 cd/m2 ryškumo, tad tai kiek nuvilia. Realus maksimalus ryškumas yra 257,8 cd/m2. Minimalus monitoriaus ryškumas yra 36,6 cd/m2. Kontrasto matavimai atskleidė, kad monitorius pasiekia 1200:1 kontrastą, o tai yra labai geras rezultatas. Dauguma VA panelių su mūsų matuokliu neperžengia 1000:1 kontrasto, o IPS panelės būna 600:1 zonoje.

„AOC C27G2ZU“ gama matavimai parodė, kad gaunama 2,1 reikšmė, bet nuokrypis nuo 2,2 yra labai mažas.

  Sekantys matavimai yra skirti išsiaiškinti įvairių profilių balto taško tikslumą. Išbandėme visus profilius ir matome, kad daugelis jų yra labai arti pageidautinos 6500K reikšmės, tad pasirinkus vieną iš jų, spalvos bus tikslios.

 

Galiausiai – sRGB spalvų spektras. Pamatavę sužinome, kad „AOC C27G2ZU“ lengvai dengia 100 proc. sRGB spalvų spektro, o gamintojas žada 120 proc. aprėptį. Kai kalba eina apie AdobeRGB, dengiama 86 proc.

Kalibravimas

Kalibruojant buvo naudojama User spalvų profilis, kuriame galime reguliuoti spalvų kanalų intensyvumą. Kaip visada, ryškumą taikėme į 120 cd/m2, balto taško temperatūrą į 6500K ir į kuo tolygesnio intensyvumo spalvas. Norint išgauti tolygų spalvų intensyvumą, reikėjo per septynias padalas pamažinti žalios spalvos intensyvumą, o taip pat per tris padalas mėlynos spalvos intensyvumą. Norint 120 cd/m2 reikėjo 40 % ryškumo nustatymo. Visus nustatymus galite pamatyti kiek žemiau.

  • Raudona (Red): 50
  • Žalia (Green): 42
  • Mėlyna (Blue): 47
  • Ryškumas (Brightness): 40 %

Po kalibravimo vaizdas pagerėjo. Sukalibravus gavome vos prastesnį kontrastą, tai keista, bet minimaliai pagerėjo spalvų aprėptis: sRGB liko 100 proc., bet AdobeRGB nuo 86 proc. pakilo iki 87 proc. Gama matavimai neparodė jokių pasikeitimų.

Apžvalgos kampai

„AOC C27G2ZU“ apžvalgos kampai yra pakankamai geri, bet jie nėra puikūs. Panašu, kad ši panelė labiausiai orientuota į didelį atnaujinimo dažnį ir greitą atsako laiką. Prieš monitorių sėdit tiesiai, vaizdas visame ekrane yra tolygus, bet jei šiek tiek nukrypstame nuo centro, kontrastas šiek tiek keičiasi. Daugeliui tai tikrai neklius, nes gi sėdime tiesiai prieš ekraną.

Matricos vienodumas

 

Kaip ir buvo galima tikėtis, „AOC C27G2ZU“ ekranas turi mažą apšvietimo kraujavimą. Ryškumą nustačius ties 40 % reikšme, apšvietimo kraujavimas yra beveik nepastebimas, bet ryškumą padidinus iki 100 %, apšvietimo netolygumą matome viršuje ir apačioje.

Energijos sąnaudos

„AOC 27G2ZU“ energijos sąnaudos nėra didelės. Sukalibravus monitorių jam reikia tik 20,6 W, kas yra tikrai gerai. Visi matavimai yra atlikti su 240 Hz atnaujinimo dažniu. Pavyzdžiui, jei atnaujinimo dažnį sumažiname iki 144 Hz, tai elektros sunaudojimas krenta maždaug 2 W. Ryškumą padidinus iki maksimumo monitorius naudoja 30,1 W elektros energijos ir pasiekia maždaug 250 kandelas. Kitus rezultatus galite pamatyti lentelėje.

Ryškumo nustatymas Energijos sąnaudos
100 % 30,1 W
75 % 25,7 W
50 % 22,3 W
40 % (sukalibruotas)  20,6 W
25 % 18,8 W
0 %  15,1 W
Budėjimo režimas 0,7 W

 

Naudojimas, įspūdžiai ir išvados

Dizainas, medžiagų kokybė ir ergonomika

„AOC C27G2ZU“ medžiagų kokybe nenustebins; gamintojas naudoja pigesnio tipo plastmasę, ir tai jaučiasi iš karto ją palietus. Toks pats įspūdis aplanko ir spaudžiant meniu mygtukus. Nepaisant to, monitoriaus korpusas yra tvirtas, ir dėl to problemų nėra. Kadangi tai žaidėjams skirtas monitorius, tai ir dizaino elementai yra orientuoti į juos. Matome keletą raudonos spalvos akcentų, o daugiausiai dominuoja juoda spalva. Ekrano rėmeliai yra siauri, ir tai yra šiuolaikiško monitoriaus savybė. „AOC C27G2ZU“ turi reguliuojamą stovą. Jis leidžia ekraną pakreipti, pasukti, o taip pat keisti aukštį. Tiesa, nėra galimybės ekrano paversti stačiai. Pats stovas yra su plastmasiniu gaubtu, bet viduje metalas. Stovas monitorių ant stalo laiko pakankamai tvirtai ir užima nedaug vietos. [caption id="attachment_69584" align="aligncenter" width="650"] Raudonos spalvos akcentai yra ne tik ant stovo, bet ir galinėje monitoriaus dalyje

Spalvų tikslumas, vaizdo kokybė ir apžvalgos kampai

Spalvų tikslumas žaidimams skirtam monitoriui nėra pats svarbiausias dalykas, bet tikrai nemaišo. „AOC C27G2ZU“ turi pakankamai gerą gamyklinių spalvų tikslumą, o baltas taškas irgi yra arti 6500K reikšmės. Tad viskas yra normalu. Dar prieš bandant šį monitorių buvo įdomu, kaip 27 colių ekrane atrodo 1920 x 1080 rezoliucija, nes tokio derinio savo akimis dar nebuvau matęs, teko girdėti tik blogus atsiliepimus. Visų pirma, vien perkant tokį monitorių reikia jau iš anksto žinoti, kokį produktą perkame, ir kokios jo stipriosios savybės, o kokios silpnosios. Toks monitorius yra skirtas žaidėjams, norintiems daug kadrų per sekundę, bet didesnio ekrano ploto nei 24 ar 25 coliai. Pikselių trūkumo žaidimuose reikia ieškoti, bet jis labai nesijaučia. Su tekstu jau visai kiti reikalai, nes net mažiau nusimanantis naudotojas gali pastebėti raides sudarančius pikselius. Ar tai jus erzins, sunku pasakyti, kiekvienam savo. Aš manau, kad reikia turėti adekvačius lūkesčius, ir 27 colių įstrižainė su 1920 x 1080 rezoliucija tikrai nėra pasaulio pabaiga. Norint patogiai naudotis monitoriumi taip pat reikia gerų apžvalgos kampų. „AOC C27G2ZU“ gali pasiūlyti pakankamai gerus apžvalgos kampus, bet jie galėtų būti ir geresni. Iš dalies apžvalgos kampai kiek kenčia ir nuo lenkto ekrano, nes ekrane atsiranda daug daugiau atspindžių į ekraną žiūrint ne tiesiai. Šiaip net nežinau ar 27 colių monitoriui iš viso reikia lenkto ekrano, net galvojau, kad tai gali erzinti, bet įspūdžiai visai neblogi. Išlinkis nėra agresyvus ir tikrai nemaišė. Gali būti, kad panaudojus lenktą monitorių, ir grįžus prie savo plokščio kaip tik jausiuosi keistai, nes pratintis prie išlinkio tikrai nereikėjo.

 

Žvelgiant į ekraną iš arti nesunku pastebėti atskirus pikselius[/caption]

Darbas ir funkcionalumas

Vargu, ar kas nors sugalvos šį monitorių pirkti darbui, nes jis tam tikrai nėra skirtas. Dirbant su tekstu rezoliucijos trūkumas jaučiamas, bet aš tikėjausi, kad bus dar blogiau. Esant maždaug pusės metro atstumu nuo ekrano pikseliai akies nerėžia, bet akylai ieškant galima pamatyti iš ko sudaryta raidė. Suprantama, galima su šiuo monitoriumi dirbti įvairias užduotis, bet tam yra geresnių alternatyvų. „AOC C27G2ZU“ dar turi USB šakotuvą ir integruotus garsiakalbius. Tokio kalibro monitoriuje gerų garsiakalbių tikėtis naivu, būtent tai ir gauname. Monitoriaus meniu valdymas yra įprastas, tam skirti penki mygtukai, kurių kokybė galėtų būti kiek geresnė, bet yra kaip yra.

Naršymas internete ir video

Kažką netikėto apie naršymą pasakyti yra tikrai sunku, nes tai standartinis 16:9 formato monitorius. 240 Hz atnaujinimo dažnis naršymui didelio efekto nesuteiks, bet ir nepakenks. Naršant kai kurie pastebės pikselius, bet bent jau aš iš darbinio atstumo jų nelabai matau, jei apie tai negalvoju. Žinoma, vaizdas 27 colių ekrane su 1440p raiška atrodo daug aštresnis, bet gi reikia suprasti, prie kokio monitoriaus sėdi. Žiūrint video viskas yra normalu, be to, taip nesijaučia maža raiška.

Žaidimai

Būtent žaidimuose „AOC C27G2ZU“ gali parodyti stipriąsias savo savybes: 240 Hz atnaujinimo dažnį ir 0,5 ms MPRT atsako laiką. Su atnaujinimo dažniu viskas aišku, bet visi labiau vertina GtG atsako laiką, o ne MPRT. Iš tiesų „AOC C27G2ZU“ turi abu šiuos parametrus labai įspūdingus: GtG deklaruojamas atsako laikas yra 1 ms, o MPRT - 0,5 ms. Šiaip MPRT atsako laikas yra geras indikatorius. Jis nurodo pikselio matomumo laiką ir tiesiogiai atspindi judesyje atsirandantį vaizdo susiliejimą (motion blur). Kitaip sakant, MPRT atsako laikas nurodo, per kiek realiai pasikeičia vaizdas ekrane. Iš paminėtų parametrų aišku, kad monitorius labiausiai tinka konkurencingiems žaidimams. Kadangi aš nesu eSporto žaidimų mėgėjas, tai net juose man 240 Hz naudą prieš 144 Hz pajusti yra gan sunku. Internete galima rasti daug realaus gyvenimo testų, ir jie įrodo, kad didesnis atnaujinimo dažnis padeda, bet nebus taip, kad vien dėl to tapsite profesionaliu žaidėju. Tad norint gerai žaisti vis tiek teks treniruotis, treniruotis ir dar kartą treniruotis. Dėl savo savybių „AOC C27G2ZU“ būtent labiausiai ir tinka greito veiksmo žaidimams, o juose rezoliucijos trūkumas labai stipriai nesijaučia, bet apdorojant mažiau pikselių galime gauti daugiau kadrų per sekundę. Tie, kurie mėgsta lėtesnio veiksmo ir strateginius žaidimus, 1920 x 1080 rezoliucija 27 coliuose neliks sužavėti. Tad jiems gal reikėtų ieškoti tokio pačio dydžio monitoriaus su 1440p raiška, bet su mažesniu atnaujinimo dažniu, o tai įmanoma padaryti net už kiek mažesnę sumą, nei kainuoja „AOC C27G2ZU“. Žinoma, šis detalumo trūkumas yra labai subjektyvus, kadangi aš pats naudoju 27 colių 1440p monitorių, tai žinau koks yra skirtumas, bet jei jūs niekada geresnio monitoriaus nesate turėję, tai ir 27 coliai + 1920 x 1080 rezoliucija neatrodys labai erzinančiai.

Išvados

Kalbant konkrečiai apie „AOC C27G2ZU“ galiu susisteminti, ką sužinojau. Monitoriaus lenktas ekranas man visai patiko, galvojau, kad tai gali netgi pabloginti patirtį, nes ekranas tik 27 colių. Su lenktu ekranu blogai yra nebent tai, kad ekranas labiau kenčia nuo atspindžių. Monitoriaus konstrukcija yra gera, nors panaudota plastmasė suteikia pigumo jausmo. Taip pat taupymą jaučiame ir meniu mygtukuose. Ekrano savybės tiks ne visiems.

Daug kalbėjome, kad tiesiog trūksta rezoliucijos, bet viskas dar nėra tragiška. Raiškos trūkumas labiausiai jaučiamas dirbant su tekstu, bet yra mažiau pastebimas žaidimuose ar žiūrint video. Ne veltui monitorius yra skirtas būtent žaidėjams. Didelis atnaujinimo dažnis daugiausiai naudos duoda žaidimuose, bet įprastai naudojantis tikrai nemaišo. Aš žaidimuose vėlavimo ar atsilikimo nepastebėjau, norint tai užfiksuoti reikėtų naudoti specialią įrangą, kurios mes neturime.

Monitoriaus apžvalgos kampai yra pakankamai geri, o gamyklinių spalvų tikslumas klius tik dirbantiems spalvų tikslumo reikalaujančias užduotis. „AOC C27G2ZU“ taip pat turi daugiafunkcinį stovą, kas leidžia ekrano poziciją susireguliuoti pagal save. „AOC C27G2ZU“ yra monitorius ne kiekvienam; labiausiai jis tiks konkurencingiems žaidėjams, kuriems reikalingas didelis atnaujinimo dažnis, geras atsako laikas, neaukšta rezoliucija, leidžianti pasiekti daug kadrų per sekundę, ir didesnė nei 24-25 colių ekrano įstrižainė.

Diskusijos, ar 240 Hz tikrai duoda naudos lyginant su 144 Hz, nepradėsiu, bet aišku, kad tokio didelio atnaujinimo dažnio reikia tikrai ne visiems. Daugeliui tikrai bus geriau pirkti 27 colių 144 Hz monitorių su 2560 x 1440 rezoliucija vietoj bandomo „AOC C27G2ZU“. Be to, 27 colių 1440p@144 Hz monitorių netgi galima rasti kiek pigiau, nei kainuoja „AOC C27G2ZU“, o jis yra pigiausias iš 240 Hz atnaujinimą dažnį turinčių monitorių.

Jo kaina siekia beveik 300 €. Tad galime sakyti, kad savo klasėje „AOC C27G2ZU“ siūlo gerą kaina / vertė santykį, jei jums tikrai reikia 240 Hz. Daugumai žaidėjų rinkoje yra tikrai optimalesnių monitorių, nes tikrai ne visiems reikia 240 HZ atnaujinimo dažnio. Galutinis verdiktas būtų tas, jog „AOC C27G2ZU“ galime rekomenduoti tik konkurencingiems eSporto žaidėjams, kurie nelabai mėgsta kitokio tipo žaidimų.  




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()