Juokėsi iš „iPhone 12“, bet patys elgiasi taip pat: „Samsung Galaxy S21“ šeimos dėžutėje nebus įkroviklio ir ausinių  (22)

Dar visai neseniai, rudenį, pasipylus „Apple“ derliui, „Samsung“ kartu su „Xiaomi“ juokėsi iš JAV telefonų gamintojo dėl sprendimo neįdėti į pakuotę įkroviklio. Dabar jau aišku, kad kartu su „Samsung Galaxy S21“ dėžutėje nerasime nei įkroviklio, nei ausinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau kalbėta, kad „Samsung“ galvojo apie būsimų „Galaxy S21“, „Galaxy S21+“ ir „Galaxy S21 Ultra“ pristatymą be įkroviklio ar ausinių dėžutėje, tačiau kai tai išgirdome dar spalį, matyt, dar nebuvo priimtas galutinis sprendimas.

Tuo tarpu Brazilijos ryšių reguliavimo tarnyba „Anatel“ patvirtino, kad dėžutėje bus tik telefonas.

 

Panašu, kad „Apple“ vėl pradėjo mobiliųjų telefonų tendencijas. Neabejotinai, kaip ir „Apple“, „Samsung“ bandys tai parduoti kaip kažką, susijusį su aplinkos taršos mažinimu, tačiau manome, kad įmonėms tikrai nepakenks pasilikti dar kelis centus kaip pelną nuo kiekvieno parduodamo telefono.

Pasiruoškite naujai dienai ir naujai aušrai, kaip sakoma. Mobiliojo ryšio pramonė išgyvena dar vieną sukrėtimą. „Anatel“ išbandė „S21“ telefonus su dviem skirtingais 25 W įkrovikliais, o tai gali reikšti, kad tai yra maksimali palaikoma įkroviklio galia. Žinoma, „Samsung“ su malonumu parduos jums vieną iš jų atskirai, kaip ir belaides „Galaxy Buds Pro“ ausines, kurios, tikimasi, sausio viduryje debiutuos kartu su „S21“ šeima.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(7)
(-4)

Komentarai (22)