Kinijoje pagaminti „Tesla Model Y“ sukėlė šurmulį: vos tik paskelbė kainas - klientai užplūdo salonus, o interneto svetainė net nulūžo  (1)

Šanchajuje pagaminti padidinto pravažumo automobiliai „Tesla Model Y“ sukėlė šurmulį tarp Kinijos elektromobilių mėgėjų, nes paaiškėjo, kad naujojo modelio kaina yra gerokai mažesnė, nei buvo prognozuota.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmąją 2021-ųjų metų dieną „Tesla“ pradėjo pardavinėti „Model Y“ Kinijos klientams. Kaip rašoma elektromobilių gamintojos interneto svetainėje, didesniems atstumams skirtos „Model Y“ versijos kaina prasideda nuo 339 tūkst. juanių, arba maždaug 43 tūkst. eurų. 2020 m. rugpjūčio mėnesį, kai buvo leista daryti išankstinius užsakymus, nurodyta kaina buvo 30 proc. didesnė.

Beje, „Tesla“ 30 proc. sumažino ir sportinės versijos kainą.

Paskelbus naująsias kainas, dėl didžiulio lankytojų skaičiaus laikinai buvo sutrikusi „Tesla“ interneto svetainės veikla. Be to, klientai užplūdo ir fizinius salonus. Daugelis vartotojų sakė, kad kainos yra labai patrauklios.

Vienas kinas spėjo, kad „Tesla“ sumažins ir kitų modelių kainas, norėdama labiau įsitvirtinti Kinijos rinkoje.

Kito vartotojo teigimu, „Teslos“ kainų mažinimo strategija gali padaryti neigiamą įtaką Kinijoje įsikūrusiems konkurentams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(21)
(5)
(16)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: