„Galaxy Note“ atėjo galas? Visi ženklai rodo, kad ši telefonų serija skaičiuoja paskutines dienas  (1)

Praėjusiais metais sklido gandai, kad „Samsung“ nutrauks „Galaxy Note“ serijos gamybą po pranešimų, jog „Galaxy S“ serija gaus „S Pen“ rašiklį. Nors „Samsung“ atstovas dar gruodį žiniasklaidai atskleidė, kad „Galaxy Note“ serija tęsis ir 2021 m., panašu, kad to nebus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiarus „Samsung“ informacijos nutekintojas Ice Universe patvirtina, kad „Samsung“ nuleido „Galaxy Note“ serijos uždangą. „Twitter“ paskyroje Ice Universe pasidalino paveikslėliu su užrašu „Pabaiga“ ir  prierašu „Galaxy Note“. Akivaizdu, kad ši užuomina reiškia „Galaxy Note“ serijos pabaigą.

 

„Galaxy S21 Ultra“ pristatytas kaip pirmasis „Galaxy S“ serijos išmanusis telefonas, palaikantis „S Pen“ rašiklį, nors jo nėra dėžutėje. „Samsung“ taip pat atskleidė, kad daugiau „Galaxy“ telefonų gaus „S Pen“ palaikymą.

Ar „S Pen“ rašiklis yra tai, kas apibrėžia „Galaxy Note“ seriją, ar tikrai reikia, kad ši serija egzistuotų dabar, kai jos pagrindinė funkcija yra prieinama kitoje „Samsung“ flagmanų serijoje?

 

„Samsung“ dar turi oficialiai paskelbti, kad nebegamina naujų „Galaxy Note“ išmaniųjų telefonų. Visgi, informacija gaunama iš šaltinio, kuris, kaip žinoma, turi daug kontaktų „Samsung“ išmaniųjų telefonų versle, tad tikimybė, kad tai bus netiesa, yra labai maža.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: