Nuo šiol „Gmail“ galėsite susirašinėti kaip „Messenger“: kokias naujoves siūlo „Google“?  ()

Praėjusiais metais „Google“ pranešė apie savo ketinimą įtraukti pokalbius į „Gmail“, kad vartotojams būtų lengviau naudotis el. pašto paslauga darbui ir mokymuisi. Anksčiau pokalbiai tapo prieinami verslo vartotojams. Dabar bendrovė pradėjo platinti šią funkciją visiems „Gmail“ vartotojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kūrėjų tikslas yra paversti „Gmail“ paslaugą naudinga darbui namuose, į ją integruojant visus reikalingus įrankius, kurie leis jums atlikti skirtingas užduotis nereikalaujant nuolat keisti skirtingų skirtukų ir programų.

„Android“ telefonuose skirtoje „Gmail“ programėlėje dabar yra keturi pagrindiniai skyriai. Be „Mail“ ir „Meeting“ skyrių, dabar turime „Chat“ ir „Rooms“.

Naudodamiesi skiltimi „Chat“, vartotojai galės keistis pranešimais privačiai ir mažose grupėse (panašiai kaip „Facebook Messenger“ aplikacijoje), o „Rooms“ skiltis skirta platesniam bendravimui, turint galimybę naudoti viešą pokalbį tekstiniams pranešimams ir failams siųsti.

 

Naršyklės „Gmail“ versijoje šoninis valdymo skydelis bus panašiai padalytas į keturias dalis.

Naujųjų „Gmail“ įrankių funkcionalumas yra identiškas „Google Chat“ programai, todėl vartotojai galės atsisakyti perteklinės atskiros programėlės. Be to, tarnybos vidinė paieška dabar gali ieškoti duomenų ne tik el. laiškuose, bet ir pokalbiuose.

 

„Google“ taip pat atliko keletą nedidelių pakeitimų ir šiek tiek atnaujino vartotojo sąsajos valdiklių dizainą.

Artimiausiu metu naujos funkcijos bus prieinamos visiems „Gmail“ naršyklės versijos ir „Android“ platformos aplikacijos vartotojams. „iOS“ įrenginiuose pokalbių ir kambarių įrankiai kol kas nebus prieinami, bet „Google“ greičiausiai tai pasiūlys ateityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(2)
(25)

Komentarai ()