„Husqvarna“ parodė savo būsimą elektrinį motorolerį - ar jums patinka toks švediškas dizainas? (Video)  ()

„Husqvarna“ vardas jums tikriausiai geriausiai žinomas dėl šio gamintojo grandininių pjūklų, tačiau „Husqvarna“ vardu žymimi ir motociklai. O ateityje „Husqvarna“ produktų gamoje bus ir elektrinis motoroleris - susipažinkite su „Vektorr“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Husqvarna Vektorr“ kol kas yra tik koncepcija, todėl detalių nėra daug. Tačiau atrodo, kad švedų kompanija iš tikrųjų ruošiasi gaminti elektrinius motorolerius.

„Vektorr“ pasižymi pakankamai paprastu, bet šiuolaikišku aptakiu dizainu. Tai nėra viena iš tų koncepcijų, kurių ateitimi būtų labai sunku patikėti - „Husqvarna“ galėtų imtis šio motorolerio gamybos. Ir greičiausiai imsis - jau numatyta, kada šis elektrinis motoroleris galėtų pasirodyti rinkoje.

 

Maksimalus „Husqvarna Vektorr“ greitis bus 45 km/val. Tai - miesto transporto priemonė, labiausiai skirta jaunimui. Kažkur po „Vektorr“ sėdyne slepiasi pakankamai didelė baterija. Pilnai įkrauta ji leis nukeliauti apie 95 km. Deja, kol kas nežinoma, ar baterija bus išimama. Daug motorolerių turi išimamas baterijas, todėl labai tikėtina, kad šiuo keliu pasuks ir „Vektorr“.

 

Elektriniai motoroleriai yra labai gera idėja. Jie dažniausiai naudojami mieste, todėl labai didelės baterijos jiems nėra reikalingos. Įprastai bateriją galima išimti ir parsinešti namo įkrovimui - juk daug žmonių gyvena butuose ir neturi kitų galimybių įkrauti motorolerius. O be baterijos paliktas motoroleris nėra toks viliojantis ir vagims.

„Husqvarna Vektorr“ rinkoje turėtų pasirodyti 2022 metais. Greičiausiai nuo koncepcijos jis stipriai nesiskirs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(32)
(6)
(26)

Komentarai ()