„Toyota“ investuos daugiau nei milijoną eurų, kad apsaugotų senus automobilius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-05-15 11:41
Kaip tai padės nuo to, jei katalizatorius bus supjaustytas ir jo vertingas turinys priduotas į supirktuvę?
immortallt 2021-05-15 12:31
Daugiau reklaminė akcija, nei nauda. Ką jau kalbėti, kad toks kiekis yra juokingas. Per metus pagamina apie 10 mln vienetų, per 20 metų prigaminę bus 200 mln vienetų. Pažymės max 100k markeriu, kuris iš esmės nepasakys nei kas savininkas, nei ar pavogtas, ar iš nurašyto automobilio išimtas.
Giedriax 2021-05-15 15:20
Tai aišku, kad tai greičiausia yra reklaminė akcija. Manau gana sėkminga akcija. Kainuos tik milijoną, tokie pinigai yra niekis tokio dydžio kompanijai, tačiau apie šį Toyotos žingsnį iš gerosios pusės aprašys viso pasaulio žiniasklaida, pagerės įvaizdis žmonių akyse. Tai galų galiausiai teigiamai atsilieps pardavimams. Nepamirškime: Toyota, kaip pelno siekianti organizacija daro viską, kad gautų pelno, gerai tai ar blogai spręskite patys.
sigun 2021-05-15 22:08
Nuvažiuosi į atstovybę, pažymės numeriu. Tas numeris galėtų būti pririštas prie automobilio VIN, kad veiktų ir pardavus automobilį. Tiek vagys, tiek vogtų supirkėjai yra tinginiai, tad pirmus mėnesius gal ir puls iš kart pjaustyti. Bet po to aptings. Ir ateis momentas, kai policija ras. 100K žymėjimų planuojama vien UK, o ne visame pasaulyje. Kas irgi nėra didelis procentas, bet visgi. Net jei pagaus 1 iš 100 vagiančių po 1000 jo vagysčių, žinia nukeliaus. Ir kai ateis sekančio pjaut ir bus pasirinkimas, ko gero pasirinks ne toyotą, o šalia stovintį kitą auto. Panašiai kaip su dviračiais. Nors didelių vilčių nededu, bet kai buvo nemokama policijos akcija, numyniau, kad ir mano pažymėtų.
immortallt 2021-05-16 11:58
Yra kita dalis, policija dar turi norėti eiti tikrinti sandėlius ar eiti vogtus daiktus atgauti. Būna pavagia dviratį, į kurį GPS'ą įdėjęs ir 5m tikslumu gali pasakyti kur jis yra, tai policija būna pradeda aiškinti, kad tai nėra pagrįstas įrodymas, ir jie nieko negali padaryti. Taip ir čia, policija į sandėlius negalės eiti daryti kratos, kol negaus teismo orderio. Teismo orderio negaus tol, kol nebus įrodymu, kad vogtas dalis stumdo.
daynewss 2021-05-17 13:52
Esi visiškas naivuolis. Draugas kažkada buvo "garažinis", tupėdavau pas jį per 2009 metų krizę vos ne kas antrą dieną. Mačiau tiek įvairiausių fintų, kad net nesusapnuotum. Labiausiai įsiminė kaip išjaudinėjo 740 dyzeliniui bumeriui katalizatorius, tai net gražu žiūrėti. Taip gražiai atidirbti judesiai tiesiomis rankomis, kad net nepasakysi, jog siūlė katalizatoriaus negamyklinė. Ir čia pjovė ne iš viršaus, kas dažnai daroma servisuose ir garažiukuose (net ir tinkliniuose servisuose tai vyksta ir po šiai dienai). Reikės - išpjaus tik vidurius, o korpusą išmes. Beje, tame pačiame garaže kelių policininkams pjaustydavo katalizus prieš pardavimus jų asmeninių mašinų, tai nereikia svaigti, jog policijas nors kažkiek kažkas rūpi. Jiems visiškai nusispjauti, pareiškimus priima tik tuomet, kai negali "atsifutbolinti" ar vadovybė liepus.