Susipažinkite su „Tower Trike“ – didžiausiu motociklu pasaulyje: 5 tonas sveriantis milžinas nepaliks abejingų (Video)  (2)

Inžinerijos pažanga leido pamatyti motociklus, kurie beveik prilygsta tiems, kurie matomi mokslinės fantastikos filmuose, o žaviame nestandartinių motociklų pasaulyje nė viena dizaino idėja nėra pernelyg keista.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš tokių dizainų yra 11 000 svarų (4989 kg) sveriantis „Tower Trike“, kuris buvo pagamintas prieš daugelį metų, tačiau vis dar kelia bangas internete.

Jo kūrėjas Jim Gesto sukonstravo milžinišką motociklą, pavargęs nuo „artimų kontaktų“ su kitais automobiliais. Siekdamas padidinti saugumą, jis nusprendė pasukti tiesiausiu keliu ir sukonstravo motociklą, kurio niekas niekada negalėjo aplenkti.

Šiame „YouTube“ kanalo „Bikes and Beards“ vaizdo įraše, kuris paremtas motociklų pramone ir žmonių santykiais su motociklais, galite pamatyti, kaip keliaujama į Indianą (JAV valstija) „pasivažinėti šiuo žvėrimi“.

Motociklas yra ne tik milžiniškas, bet ir varomas 320 AG varikliu ir gali išvystyti iki 85 mph (137 km/val.) greitį. Mėgaukitės!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(7)
(8)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: