Niujorkas jau atsisako elektrinių „Tesla“ taksi - biurokratai liepė pirkti benzininius automobilius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

langas 2021-06-25 08:41
visas straipsnis apie tai kas parašyta paskutinėse eilutėse: NY komisija nedraudžia pirkti tesla ar bet kokią kitą mašina taksi. pas juos yra kaip kvotos bendrai kiek max taksi gali važinėti ir dėl to jie liepė "pakeisti" esamus taksi naujais tai natūralu, kad reikia nupirkti dabar esamas benzinines (nes kitokių nėra) ir jas pakeisti tesla. Ar benzinas ar elektra čia nėra jokio skirtumo. Šitas straipsnis labai geras pvz kaip iš absoliučiai nesusijusio dalyko padaromas tarsi skandalas
Paramotoras 2021-06-25 13:38
Siaip mintis turejo buti jog jei sugalvojai isiterpti i esama versla ir ale jei ateinu su teslom is as tokis krutas tai duokit man isimti. dziugu jog taryba atsilaike pries toki ala zalumo sprendima ir pasiule vadovautis esam tvarka. Deja visiem aisku jog nupirkti takso vieta manhatene kainuoja ne viena tesla.
kukulis4 2021-06-25 14:44
Tu kazkaip iskreiptai sita reikala matai. Ir pacia tesla (ar visus elektromobilius?) kaip kazkoki siauba. Esme gi cia visiskai paprasta - NY telpa X taksi automobiliu. Nori ivest 50 nauju - isimk 50 senu. Pats straipsnis klaidinantis, ir kas dar blogiau, triggerinantis tokius EV skeptikus kaip tamsta.
kestutisz 2021-06-25 16:20
Irgi pritariu, kad čia pigus bandymas su "eko idėja" praslysti ir apeiti visai nesusijusį ribojimą, o nepaėjus - užsiundyti "žaliuosius" (o tiem daug nereikia - tuoj atmins dvirakomis kaip į vw sandėlį ir sudegins kiek tik reikia VDV taksų).
Baisuols 2021-06-25 21:06
Ar antraštės kūrėjui viskas su galva gerai?