Palyginti nepriklausomų elektros tiekėjų kainas bus lengviau: sukurta skaičiuoklė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2021-10-01 11:57
Na, mes tai mes, skirtingai žiūrim/galim žiūrėt į problemą - aš turbūt specialiai erzinsiu visokius buchalterius ir daysiu "choose not to choose", nes galiu. Tu - ten triukus su perkėlmais ir visai tikiu kad kažką išloši. O didžioji dauguma - tiesiog patenka į dar vieną aferą ir tiek.
conjurer 2021-10-01 15:43
Nežinau kokiame pasaulyje tu gyveni, bet jos taip daro. Jei ne žmonių scam'inimas, bei pažadai, kompanijos netaptų milijardinėmis. Kažkas tau negerai, pradėjai neadekvačiai kalbėti paskutiniu metu, kaip koks politikas. Skaitai tau paruoštą tekstą, ir lygini visus su idiotais. Nebesupranti tau užduodamų klausimų, ir nesugebi suprasti kitų nuomonės.
immortallt 2021-10-01 18:41
kestutiz, kokios dar ble aferos? Nemoki sąskaitų palyginti? Triukus žinau? Tas net puslapiuose nurodyta pačių tiekėjų, kaip sutaupyti. conjurer, ką tu čia nusipezi? Enefit už žalią elektrą papildomai neima nė cento. Eik tada tenais. Kitur ima 0,5€ per mėnesį. Sakai didelį biznį padarys? 6€ per metus. Čia dar prieš mokesčius. Tu irgi išsisukinėji nuo klausimo - įrodyk, kad esi protiškai įgalus. Nu vat neįrodysi. Pateiksi psichiatro išvadą, sakysiu nupirkta, kyšį davei ir t.t. Išvenginėja mokesčių? Dar vienas tuščias kaltinimas. Ar tu supranti, kad kiekviena nupirkta kWh fiksuojama ne tik buhalterinėje apskaitoje, bet ir biržoje, ESO ir Litgrid sistemose. Ir jei bent 1 kWh nesueis, prasidės tyrimas. Bet žinoma, tiesiog tuščiai kaltinti, net neturint žalio supratimo kaip sistema veikia yra labai lengva. Vat jei reiktų dabar už tą kaltinimą atsakyti asmeniniu turtu ar laisve, tai nesimėtytum. Supratau, tai Vokietijoje ar Danijoje stovinčios vėjo jėgainės yra tik muliažai. Čia jau net nekalbant apie tai, kad korporacijos pinigus negauna už tai kad pastato. Korporacijos pinigus gauna už pagamintą elektrą. Ar dabar sakysi, kad korporacijos klastoja duomenis apie pagamintą elektrą? Pasižiūrėk į save iš šono, kaip koks bahuriux kalbant apie skiepus, ar AAA - tušti kaltinimai, fantazijos, išsidirbinėjimai, ir "klausimai" kurių atsakyti tau neįmanoma, nes nėra patikrinamo teiginio. Iš serijos "įrodyk, kad yra/nėra dievas".
conjurer 2021-10-01 19:02
Pasižiūrėk į save, skirtumo daug nepamatysi. Nesi vienintelis tobulas. Jei į klausimą "kas garantuoja kad tarpininko imamas žalumo mokestis nueis ten kur reikia", atsakytum "niekas", nesikabinėčiau, bet dabar aiškini, tą dalį kurią aš puikiai suvokiu, ir galvoji, kad vien dėl to kažkaip atsakei į mano klausimą.
immortallt 2021-10-02 12:56
Supratau, tau kaltinti bet ką, kas tau nepatinka, bet kokiais įsivaizduojamais nusikaltimais yra normalu. Žiūrėk kad kas pedofilija neapkaltintų ir dar nepamontuotų nuotraukų. Gi anot tavęs, tai normalu. Tobulu savęs nelaikau, bet yra sritys, kuriose mano žinios yra labai labai gilios, tačiau ir ten suklystu, ir savo klaidas galiu pripažinti. Bet dėl savo žinių spragų nekaltinu kitų nusikaltimais, kad juos pažeminti ar taip bandyti įrodyti savo tiesą.
bmk1245 2021-10-02 16:15
Ok, atmetant visus apsižodžiavimus, kas galėtų pagelbėt išsirinkt planą Vilniuje (iki 700kWh/metus), nes ta skaičiuoklė kaip TP ritinys, vos ne kaip "Norite MB? Kurio gamintojo PCB, konderių, rezistorių, etc norite". Pasakysiu ačiū, ir pastatysiu 'like'... PS jau išsirinkau (prieš porą mėn), bet gal persigalvosiu.
bahuriux 2021-10-02 17:08
700kWh/ metus geezus, ar žvakes kūrenat vakarais? Bet ką pasirinkus nebus brangu. Jei be "sielos pardavimo velniui" ant dviejų metų tada perlas standartinis. Brangu jei vienos liako zonos ir be eso palnų, bet nieks mažesnio tarifo nesiūlo. *Sielos pardavimas yra kai tau pasiūlo nuolaidas kurias prarasi ir turėsi sumokėti pilną kainą, jei nuo jų pabėgsi nesulaukes sutarties pabaigos.
bmk1245 2021-10-02 17:14
Kodėl žvakės? Po langais kiemo/gatvės šviestuvai,... taip, žinau, visi iki 2-o aukšto turi būt apmokęstinti.... Visa aparatūra 3xA, žaidimams ant rigo kol kas nelabai yr laiko, taigis ~55kWh/mėn. Dabartis, šildymas (centrinis) - čia jau kita šnekta, taigi (bent jau man) masturbuotis kelias valandas VRET puslapyje dėl kelių litų elektrai atrodo kažkiek kvailokai. Sorry, bahuriux, čia kiek patrolinau, bet, turint omeny Jūsų pasiūlymą... kažkokie nežinomi tiekėjai pasitikėjimo nesuteikia...
bmk1245 2021-10-02 18:29
Sorry, Ačiū, ir like'as, kaip žadėjau... Pala, jau buvo... Kodėl gi ne.
immortallt 2021-10-02 20:11
Elektros tiekimo patikimumą užtikrina ESO. Jei bankrutuos pasirinktas nepriklausomas tiekėjas, garantinis tiekimas bus be extra mokesčio kurį laiką. Per tą laiką pasirašysi sutartį su kitu tiekėju. Mažai sunaudojant Perlas yra pigiausias tikėjas, neapsimoka nei jokios laiko zonos, nei jokie planai, plikas variantas. Jei pasirašyti sutartį reikia dabar - jokio kainos fiksavimo arba iki 6 mėnesių.
bmk1245 2021-10-03 10:26
Ačiū.