Neraminantys ženklai - atrodo, kad „Volkswagen ID.3“ baterija per metus nusilpsta daugiau nei tikėtasi (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2021-09-28 22:50
Du kartus Iš kurios vietos ištraukei, kad parkavimo vietos kaina įtraukiama į buto kainą?
conjurer 2021-09-29 12:37
Priklauso nuo to kaip pardavinėja butą. Vieni eina su rūsiu, kiti su parkavimo vieta, treti su baudom už parkavimą, nes neturi nei vieno.
immortallt 2021-09-29 12:45
Ir vis tiek, kas tau leidžia sakyti, kad parkavimo kaina įeina į buto kainą? Gal tada dar ir automobilis įeina, bet statytojai jį pasiima sau?
conjurer 2021-09-29 15:24
Tas faktas, kad taip būna. O kas tau leidžia sakyti, kad aš kalbu stotelių išardymą?
immortallt 2021-09-29 15:27
Supratau, tai kuo tiki, pagal tave yra faktas Stotelių išardymas - vienintelis būdas priduoti namą, jei yra reikalavimas įrengti stoteles, ir jų realiai nebūna. Kitas atvejis, kaltinimas korupcija, kad susimoka, už tai kad pro pirštus pažiūrėtų.
conjurer 2021-09-29 16:12
Atsakysiu kaip tu kartais atsakinėji - dabar neturiu informacijos apie tai po ranka, bet pamenu kaip tai buvo perkūnkiemyje.
immortallt 2021-09-29 20:12
Supratau - išsigalvojai pats, nes tokios info ir negali būti. Jokia parkingo vieta neįsirengia pati, ir kaina konkuruoja visi.
conjurer 2021-09-29 23:59
Bent supranti kaip pats kartais skambi.
AAA000 2021-09-30 05:51
tu gal bent apsispresk as tas kainas gana realiai zinau. ten bent 80% buna ispustos sanaudos. aplamai jei nuimt visokias valdiskas mokestines dalis - visa elektros infrastruktura galima nutiesinet gal su 5-10% sanaudom. ISSKYRUS mieste. ten projekto derinimas - tipine buhalteriu prigalvota biurokratija yra liuto sanaudu dalis. tu as kaip suprantu kazkur sitam etape ir parazituoji ilindes. kai cia visa etapa reiketu tiesiog pasalint istatymiskai. aplamai zemes dalis paskutiniu metu zenkliai atpigus, nes masiskai isplito pozeminio pradurinejimo technika. nebereikia kitos infrastrukturos griaut ar ten visokiu tiltu statyt. per visokias "ekologines-gamtosaugines" zonas su "poveikio aplinkai" vertinimais ir kitu sudu. ellektromobilizma is esmes stabdo pati valdzia - su savo nesamonem... pamatiniu standartu nepatvirtina. energetikoje ir toliau vyksta tik pagaliu kaisiojimas. su tom sykimo po 600g normom... kai reikia kaip minimum pakelt apatine privalomo ivado tasko standartine galia bent iki 10-20kw... uzdraust visus ten 3kw ir panasius... apskaitos prietaisus tokios galios panaikint. ir visa kita kas susije infrastrukturiskai... o daba net vartotojus vercia kazkokias nesamones daryt... nors jie energetiniai skurdziai vartojime... 2 metus pereinamieji kazkokie etapai ir masinis proto knisimas... kai visiems sitiem smulkiem iki 100kwh/men jau uz dyka reiketu elektra tiekt, per socialine sistema cia gi vieno vaziavimo elektromobilio suvartojimo "norma". o tu isttisai aiskini kad vyksta pletra, afigiena Lietuvos pazanga... ziurint teisingai - Lietuvoje vyksta tik vienas dalykas - tinklu naikinimas ir enertgetiniu skurdziu masinis persekiojimas is valdzios puses... beviltiskai bandant kazkokius tarpininkeliu prikaisiot ir vaizduot rinka... realus elektromobilizmas gi uzlenks visus situs pseudo skirstytojus... jie gi reikiamos infrastrukturos netiesia.