Ar norėtumėte tokio būsto? Visiškai mobilus, gali būti pastatomas beveik bet kokioje vietovėje ir yra aprūpintas visomis reikalingomis technologijomis (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2021-12-02 01:14
tokio mobilaus namo aisku kad noriu bet kvailas ir net juokingas dizainas. judes labai letai, kelias desimtis metru per para... yra tokios technikos - ji atvaziuoja ratais - o tada juda slaitais visokiu koju pagalba. bet ten judina tik kokias iki 3 tonu. greiciai judejimo apgailetini. o cia reikia judint 20-50 tonu eiles objekta. dabar yra furu ir autobusu irengtu kaip namas. nors manau problema tame, kad turi but standartizuota platforma tokiam namui - panasiai kaip sakykim jurinis konteineris. tik jis per mazas - pilnaverciam namui. o judejimo platforma - keiciama. pvz net i plaukiojancia - kur isleidzia kojas ir pasikelia virs vandens seklumose. tai cia kazkas butu atvaziuoja ratais ir pasikelia-"inkaruojasi". ant pastoviu isleidziamu poliu. o ratus pervezimui nuomoji. tokios "voriskos" kojos aplamai sunkiai imanomos padaryt... pripaisyt aisku visko galima siaip yra net padaryta - paziurekit sugebancia judet anglu moksline stoti Antarktidoje. kuri eksplotuojama ir visiem labai patinka. o cia piesineliu fantazija labiau, o ne realus projektas...
SaMaras 2021-12-03 09:56
Sėkmės su vandens tiekimu ir "šūdvežiui" su privažiavimu pasistačiui "pusiaukelėj į niekur" tokį namą Ar viskas veikia "skylės grindyse" principu ir paatostogavus vienoj vietoj reikia persikelti į kitą?
kestutisz 2021-12-03 11:23
Jei va taip lengvai galėtum va pasistatyt "lakiną namuką" ant kalvos ar upėje - mielai ir kemperį atsitempčiau. Na ar net nusipirkčiau kokį seną sovietinį ATS-59G, kad tą kemperį galėčiau atsitempti bet kur, nes na ką ten tie 200ltr ant šimto ar kiek ten dyzelio - vistiek bus pigiau už žingsniavimą :)