D. Trumpo „Truth Social“ programėlė jau netrukus pradės veikti: ar ji bus „Twitter“ klonas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Micėacė 2022-01-08 13:57
Paviršutiniškai mąstai. Labai paviršutiniškai... Iš Kalifornijos (ir kitų leftistų užvaldytų valstijų) traukiasi baltieji - didingiausios pasaulio krikščioniškos civilizacijos kūrėjai - statytojai. Inovatyviausia JAV valstija su pagreičiu virsta benamių prieglauda, riaušininkų ir soc. pašalpos kaulytojų rojumi.
Benediktas 2022-01-08 14:03
Kad priverte skirti po 2% biudzeto skirti NATO, tai gerai. (gal jis tikejosi, kad dalis valstybiu istos is NATO? Ar bus pagrindas sukelti nepaistenkinima visuomenese. Bet realiai viskas isejo gerai ir teisingai.) Ne viskas nuo demokratai ar respublikonai priklauso. Obama - demokratu partijos buvo, kai Rusija uzpuole Ukraina. O Trumpas irgi, palaike tik kazkokias minimalias sankcijas, atsisake paruošto stiprių sankcijų taikymo Rusijai. Is kuno nkalbos matesi tiesiog, kad su Putinu bendrauja, kaip su savo seiminku. Nelygink Reigano, su Trumpu. Čia kaip kava ir kakava. Trumpas Sugadino santykius su Europa del prekybos. Dabar santykiai, kaip ir vel normalizavosi. Palaike Brexita. Isejo is tarsos mazinimo susitarimu - just busisness. Blogiausia, kad jis skalde pacia Amerika. Kai Reiganas - suvienijo. Net tas pats Obama suvienijo amerika.
Benediktas 2022-01-08 14:06
Kalifornijoj siltas klimatas istisus metus, todel gali gyventi palapineje ar masinoje, ar gatveje tiesiog, jei toks gyvenimo budas patinka. Todel ten tokie zmones ir traukia. Taip, valdzia galbut ten inertiska, bet tai nera civilizacijos sugriuvimas.
Micėacė 2022-01-08 14:24
Tavo pasaulėžiūrą formuoja Delfi ir LRT? Trampas trenkė kumščiu į stalą dėl Putinui svarbaus Nord Stream 2 ir vamzdžio tiesimas iš karto sustojo. Tik atėjo Bidenas į valdžią - ir nubučiavo Putiną nuo galvos iki kojų: tieski, mano brangiausiasis, vamzdžius kur nori ir kokius nori... Juk žinai kaip Nord Stream2 paleidimas yra nepalankus Ukrainai?
bmk1245 2022-01-08 14:45
)))) Karts nuo karto numetu tai komentuose ruskių resursuose.... Daug butthurt liepsnojančių, su visom pasekmėm - permabanais))) Dabar, Brexit'as. Buvo referendumas, liaudis demokratišku būdu nusprendė atsiskirt nuo EU. Kame problemos? Ir kaip Trump'as 'sugadino santykius su Europa dėl prekybos'? T.y. Trump'as, ginantis savo valstybės interesus yra blogai? US ekonomika prie Trump'o augo (trendas +), kai tuo tarpu prie Obamos (trendas minusinis). Taršos mažinimo susitarimai - US, EU riboja, Kinija, Indija pasirašo, bet deda skersą. Koks tikslas tokiame susitarime?
Benediktas 2022-01-08 14:46
Tai prie Trumpo ir pradejo statyti NorsStream2 ir beveik visa pastate. 2019 sustabde, 2020 gruodi vel buvo pratesti darbai, Trumpui dar bebunant prezidentu, kai jau buvo like visai nedaug. Bidenas neuzdraude, nes Vokietija prieme istatyma, kad vamzdis priklausytu valdytojui, kuris nera Rusija (nors realiai nesuprantu, koks skirtumas, jei duju neteiks) ir kad pagerinti JAV santykius su Vokietija. Trumpas pasake Amerika first, o visi kiti eina nafig. Tas ir jautesi. Taip daryti negalima, nes EU ir JAV turi glaudziai bendradarbiauti, tame tarpe ir ekonomikoje del atsvaros Kinijai ir Rusijai. Nors ir tai nebuvo tiesa. Amerika jam nebuvo first, nes uzsieme Amerikos skaidymu ir norejo tai paslepti po ekonomikos skaiciuku pagerejimu. Baidenas man taip pat nepatinka, bet daug geresnis uz Trumpa, nes stiprina tarpvalstybinius santykius, kai Trumpas juos trauke.
immortallt 2022-01-08 15:07
Komentuoja apie ekonominius interesus, bet net nesupranta pagrindinių ekonominių dalykų. Pasiskaityk bent ekonomikos istoriją, sužinosi, kuo blogai merkentalizmas.
bmk1245 2022-01-08 15:10
Iš kur traukiat nuvalkiotą 'uzsieme Amerikos skaidymu'? Iš to paties šaltinio 'Neskaičiau, bet smerkiu'? Varge... Ok, esu senas bezdalas, bet kai matau studentukus Bizonų take einančius benaršant m-telefonuose. vienintelė mintis "Jei šis retard-/as/ė nepakliūs po ratais", jis uždirbs mano pensijai...
bmk1245 2022-01-08 15:15
Turit omeny Kiniją?
Benediktas 2022-01-08 15:16
Nekilo, nes Trumpas 2 metus nieko ir nedraude. 2019 uzdraude, o paskui vel leido. Taip viskas ir vyko. Plius rusai ne patys vamzdi tiese, o samdomos uzsienio kompanijos. Kai tik JAV uzdraudzia, tos kompanijos nieko nedaro, nes butu pritaikytos sankcijos pries jas. Nordstream2 statyti pradejo 2018. Trumpo prezidentavimas 2017-2021m.
bmk1245 2022-01-08 15:25
Ok, sakykim Trump'as fail. Gut. Ką padarė Bidon'as? Sustabdė NS2? Nope? Čia vėl Trump'o kaltė?
Pumper 2022-01-08 15:32
Kuom Putinui svarbus NS2? Jis tik ES reikalingas, kad apeiti tranzito mokestį (milijardai kasmet) Ukrainai. Bet kokiu atveju Europa pirktų tiek pat dujų iš Rusijos, todėl putkai tai nieko nekeičia, yra naujas vamzdis ar ne. Tuo labiau, kad Trumpas nenorėjo NS2 ne dėl to, kad pakenkti Rusijai, o dėl to, kad pakenkti Europai įperšant brangesnes JAV skalūnines dujas (ES bendrai nekentė kaip ekonominio konkurento JAV ir skatino daugiau valstybių išeiti iš sąjungos).
Benediktas 2022-01-08 15:33
Normalizavo santykius su Demokratiskomis valstybemis ir sustabde itampos eskalavima JAV viduje. Berods istojo JAV vel i tarsos mazinimo susitarima. Jei pavyks jam prastumt JAV infrastrukturos atnaujinima, tai bus geras zingsnis. Kad is Afganistano isejo - teisinga, tik galejo geriau tam pasiruosti. Ziuresim, kaip toliau bus. Dar tik metai. Jam gali tekt daug isbandymu, jei neleis uzpult Ukrainos, mūsų, Taivanio per kadencija, tai bus irgi neblogai. Bijau, kad Trumpui grizus, Kinija ir Rusija atsipalaiduos karine prasme, nes Trumpas vel neklausys savo generolu.
Benediktas 2022-01-08 15:43
Aukčiau viska parasiau laiko skaleje - prie Trumpo ir pastate NS2. Buvo trumpam sustabdes, paskui vel leido test. Koks dar nenorejo? Taip Trumpas palaike Brexit. Uzsieme skaidymu ne tik salies viduje bet ir transantlatiniuose santykiuose.
Pumper 2022-01-08 15:51
Ir kas, kad prie Trumpo pradėjo tiesti tą naują dujotekį? Tu įsivaizduoji, kad jis nebuvo visiškai bbd ir žinojo, kad išvis tokie dalykai vyksta? Kai kažkas pasakė po poros metų, subambėjo, kad reikia pagrasinti ES, kad anie pirktų JAV skalūnus, o ne rusiškas dujas, greitai užmiršo ir tuom pasibaigė.
bmk1245 2022-01-08 15:56
Tikrai manau, kad aš ir Jūs norit patikimų NATO partnerių. Taigi, vieni iš patikimiausių yra US. Gal manot varlių ryjėjai, ar teutonai yra mūsų draugai ir gynėjai? Fuck, lietuviai pasižymėjo kaip kariai, kudos!
Benediktas 2022-01-08 15:58
Gal kokia bobute ir patiketu, kad Trumpas nezinojo, kad Putinas i Vokietija NS2 tiesia. Plius tam yra dar simtai, o gal tukstanciai zmoniu, kurie tai analizuoja ir teikia pasiulymus. Kad Trumpas BBD ant visko, kas gali pakenkti Putinui tai taip.
Benediktas 2022-01-08 16:01
Tu cia teiki pasiulyma Lietuvai pasiust EU nares nafig ir stovet vienai tik su JAV uz atlanto? Labai išmintinga. Kazachai vakar, uzvakar parode, kad irgi labai karingi. Bet negali nieko padaryti, kai priesas simtus kartu didesnis. Dabar tik bunant kartu su kazkuo didesniu, su kuo atitinka musu vertybes, galim buti saugus. Kremliaus ir musu vertybes eina visiskai i priesingas puses.
bmk1245 2022-01-08 16:10
Kodėl gi ir ne? Kokį palaikymą turim iš ES dėl Taiwan'io? Kol kas tik 'moralinis' palaikymas (fuck, thats your problem), teutonai laižo padus vinipuchui...
Benediktas 2022-01-08 16:11
Tipo, kaip isizeidusi merga? Ka tuo laimesime? Jei Lietuva liktu be ES ir NATO, greitai investicijos sustotu ir pabegtu, greitai butu Rusijos aneksuota - gali buti kiek nori karingas. Rusijos kariuomene simtus kartu didesne. ES ir JAV reikia spresti savo priklausomybe nuo Kinijos ir viskas bus gerai.