Pats pirmasis „OnePlus“ išmanusis laikrodis, kurio Lietuvoje net nerasite: milijonai Youtube apžvalgų peržiūrų, fantastiška kokybė ir puikios savybės - su juo net galima valdyti TV (Video, „OnePlus Watch“)  ()

Iš Prancūzijos

Lietuvoje nėra

Globali versija

Aukščiausios klasės medžiagos

1.39 colių AMOLED ekranas, safyro stiklas, Moho reitingas 9

Bluetooth 5.0

Skambučiai, SMS, pranešimai - galima į juos atsakyti

Vidinė atmintis įkelti muzikai

Galima valdyti televizorių

402 mAh baterija, iki 2 savaičių

Vos 5 min. įkrovimo energijos dienai, 20 min. - savaitei

5ATM + IP68

GPS

110+ sporto režimų, automatinis jų aptikimas

Širdies ritmo, kraujo deguonies prisotinimo, streso ir kt. stebėsena

APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„OnePlus Watch“ išmanusis laikrodis šiuo metu parduodamas už gerą kainą. Štai oficialioje gamintoje parduotuvėje jis kainuos 159€.

Lietuvoje tokio laikrodžio išvis niekas nepardavinėja.

Kuo pasižymi „OnePlus Watch“ išmanusis laikrodis?

Tikriausiai jau girdėjote, kad praėjusiais metais „OnePlus“ pasaulinėms rinkoms pristatė savo pirmąjį išmanųjį laikrodį „OnePlus Watch“.

Gamintojas tvirtina, kad vienu įkrovimu šis išmanusis laikrodis veikia net iki dviejų savaičių, turi daugybę sveikatos ir kitos veiklos stebėjimo funkcijų bei žavi aptakiu, stilingu dizainu.

„OnePlus Watch“ yra apvalaus dizaino. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kaip įprastas laikrodis.

46 mm dėklas pagamintas iš kokybiško nerūdijančio plieno, o 2,5D lenktas stiklas atrodo subtiliai.

Spindintis, blizgus, kompaktinio disko piešinį primenantis ekrano rėmelis suteikia dar daugiau rafinuotumo.

Gamintojas tvirtina, kad laikrodžio korpusas yra pagamintas iš kobalto lydinio – unikalios hipoalerginės medžiagos, kuri yra dvigubai kietesnė ir atsparesnė korozijai už tradicinį nerūdijantį plieną.

Laikrodžio ekranas (1.39 colių AMOLED, 454×454, 326 PPI) pagamintas iš specialiai apdoroto safyro stiklo, kurio Moho reitingas yra 9. Tai reiškia didesnį ryškumą ir išskirtinį atsparumą įbrėžimams.

„OnePlus Watch“ su telefonais ir kitais įrenginiais poruojamas Bluetooth 5.0 ryšiu (tik Android, iOS nepalaiko).

Išmanusis laikrodis patogiai leidžia peržiūrėti pranešimus ir į juos atsakyti, skambinti ir atsiliepti į telefono skambučius, klausytis muzikos bei fotografuoti, valdant telefono kamerą

„OnePlus Watch“ komplekte yra 4 GB atskiros atminties (2 GB realiam naudojimui), kurios pakanka daugiau nei 500 dainų įsirašyti.

Be to, prietaisas suderinamas su daugeliu „Bluetooth“ ausinių, kad būtų galima klausytis muzikos bevieliu ryšiu.

Šis laikrodis taip pat jungiasi su „OnePlus“ televizoriumi, veikdamas kaip išmanusis nuotolinio valdymo pultas, kuris gali sumažinti garsą arba išjungti televizorių pastebėjus, kad jūs užmigote.

„OnePlus Watch“ baterijos rezultatai tiesiog įspūdingi. Štai, visos dienos energijai užtenka bateriją įkrauti vos 5 min., savaitės – 20 minučių.

402 mAh baterijos energijos tvariam naudojimui užtenka iki dviejų savaičių, o patiems aktyviausiems vartotojams – savaitei.

„OnePlus Watch“ atitinka 5ATM + IP68 atsparumą vandeniui ir dulkėms bei daugiau nei 110 įdiegtų treniruočių tipų, įskaitant automatinį bėgimo treniruočių aptikimą.

„OnePlus Watch“ sporto režimų ir fizinės veiklos stebėjimo galimybės yra plačios.

Galite labai patogiai gerinti savo asmeninius sporto pasiekimus naudodamiesi tokiomis metrikomis kaip pulsas, atstumas, kalorijos, greičio stebėjimas ir SWOLF efektyvumas plaukikams.

Dėka įmontuoto GPS, „OnePlus Watch“ tiksliai stebi visą jūsų veiklą, net ir tais atvejais, kai šalia nėra telefono.

Išmaniajame laikrodyje taip pat rasite kraujo deguonies prisotinimo stebėjimą, streso nustatymą, kvėpavimo treniruotes, įspėjimus dėl greito širdies ritmo ir priminimus, kad per ilgai sėdite. Visa tai bus lengva valdyti „OnePlus Health“ programėlėje.

„OnePlus Watch“ - pirmasis kompanijos išmanusis laikrodis, bet akivaizdu yra tai, kad kompanija iškart įpuolė į aukščiausios klasės segmentą. Nepriekaištinga pagaminimo kokybė, geriausios medžiagos, platus funkcionalumas ir net labai priimtina kaina. 

„OnePlus Watch“ išmanusis laikrodis susilaukė milžiniško Youtube apžvalgininkų dėmesio.

Štai garsusis Unbox Therapy paviešino net kelias šio išmaniojo laikrodžio apžvalgas ir populiariausioji (kaip ir išsamiausia) peržiūrėta daugiau kaip 4 mln. kartų:

Marques Brownlee, dar vienas itin populiarus youtuberis, taip pat išbandė „OnePlus Watch“:

Šauni „OnePlus Watch“ apžvalga. Nepalyginamai mažiau peržiūrų, užtat informacijos ir realių testavimo rezultatų kur kas daug, nei tų, kurie surenka milijonus peržiūrų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()