Kaip Turkijoje pagamintas Ukrainos dronas tapo aukščiausios įtampos su Rusija tašku: ar „Bayraktar TB2“ dronai taps Ukrainos panacėja? (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2022-01-24 10:45
Ką galima kalbėti su dunelių minia, kurie rėkia "lauk valdžią", "pakart šimonytę" ir nemoka himno atmintinai, ką galima su jais kalbėti, kai kita pusė rėkia ir neklauso... Dabar pirksim iš kitur. Nesuprantu šito, pirkom tai būtinai ir toliau turim pirkt ir taikytis prie Baltarusių ir Rusų iškeltų sąlygo. No no. Keičiasi laikai ir keičiasi viskas. Kažkada dujas gavom iš Rusijos, dabar kad ir brangiau bent jau patys apsirūpinam. Nęsame priklausomi nuo Rusiško kranelio, nes jie gali bet kada užsukt, ai Krymą vis dar laikot Ukrainos teritorija, va nebegausit dujų. Ir ką, šalam visi ir tu šali terpyla. Tu rašai kaip narkomanas, kad nebegausi dozės iš to pačio tiekėjo. Tai gerai, gal prablaivėsi vieną kart, vieną dieną pabusi ir suprasi kad gali gyvent be rytų adatos. Kas dėl Kinijos, tai verslas ras kur parduot ir nusipirkt ko reikia kitur. Nereik verkt dėl verslo, kaip jie neverkia dėl eilinių žmonių, verslas daro taip, gauna divindendus, visi verslininkai kažkur įsidarbinę vadovais gauna nevaikiškus atlyginimus, namai, vilos ir automobiliai - viskas ant verslo. Gal biški brangiau, gal biški logistika sunkesnė, bet jeigu reikės žaliavų tai ir gaus. Tam reikia ne tik laiko, bet ir noro. Bet kai kurie verslai panašu užmigę ant lengvo valdžios palaikymo vamzdelio, pasiskundžia - gauna paramos, ir bėdos išspręstos. Tegul pagaliau išmoksta ir reinvestuoja pelną į modernizaciją ar komponentų tiekimo kanalus, gal užtenka viską leist ant vilų ir bentlių. Bet ne tau tą suprast, pradažnaja škura.
dainius.tamošaitis 2022-01-24 10:51
Pirmu atveju apie simtas tukstanciu zmoniu ginkluota revolucija nuvertia teiseta valdzia ir atvedia banditus visi puikai atsimenam ka jie isdarinejo salyja. Kitu atveju zmones protestavo pries paminklu grovima ir pries juos buvo panaudota armija ir tie zmones niekam nebuvo idomius.
qrad 2022-01-24 11:14
Teisėta valdžia turi būti teisėtai išrinkta. Visi puikiai žinom, kaip "teisėtai" vyksta rinkimai pagal rusiškuosius standartus. Pagal sovietų sąjunga ir lietuviai, buvo banditai, kad siekė nepriklausomybės nuo sovietų sąjungos. Dainius Tomošaitis, kiek jums metų ir ar prie ruso buvo gyventi geriau?
dainius.tamošaitis 2022-01-24 11:50
prie tarybiu sajungos negyvenau. kas del rinkimu cia nuo salies priklauso kas is tikro renkasi valdzia o kam tai tik dirbtinis dalykas.
sub 2022-01-24 12:13
Prie tarybų sąjungos negyveno, bet simpatizuoja taip žiauriai, net pamiršo kaip rašyt lietuviškai.
dainius.tamošaitis 2022-01-24 12:35
nu as negyvenau . Bet nereikia ir jos mus visai nesenai prizidentia 10 metiu buvo KGB buvisi darbuotoja kuri naudojo senus KGB valdymo budius. Delto cia forumia ir kitur negalima diskutuoti apie rusija nes busi isvadintas troliu . Dabar turim tikra demokratiska prezidenta tik seimo dauguma yra kitokia ir labau savo interesiu zuri.
dainius.tamošaitis 2022-01-24 12:41
Panasiu karas jau greitai bus. nu nors mes busim saugus. https://www.delfi.lt/news/daily/world/n ... d=89275325 O ukrajina nelabai . https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/p ... 57-1632224
Kirtiklis 2022-01-24 14:23
Nes jo toks darbas yra, neuždyka laužo liežuvį rašydamas laužyta lietuvių kalba. Pasižiūrėk jo žinučių istorija - vien tik Xuilonistano gynimas. Lozungai kaip delfio trolio. Tegu džiaugiasi, kad atlaidżiai žiūrima į tokius, ir bano negauna.
sub 2022-01-24 14:28
Buvusių KGB, NKVD, MVD ir kitų institucijų pareigūnų yra visose srytyse, nes jei pamiršai Lietuva, buvo Tarybinė LIetuva, žmonėms reikėjo kažką mokytis ir kažkur dirbti, netgi tada. Kad Grybauskaitė dirbo KGB man 0 emocijų, nes mano abu tėvai dirbo rusiškus darbus, rusiškose tarnybose, nes nebuvo kito pasirinkimo. Kad KGB budus ar naudojo - jau čia eilinis šūdo pylimas be jokių įrodymų. Normaliai jinai valdė ir turėjo stiprų stuburą, todėl ir buvo gera prezidentė, irgi buvo išrinkta demokratiniu keliu, turėjo tarptautinę pagarbą kaip rimta šalies lyderė, ne tik iš ES ir JAV, bet ir tų pačių rytų. O dabar, demokratinis skuduras, tyliai sėdi, pasirodo kartais kažkur, jei tokios tuščios vietos tautiečiai negerbia, galvoji tarptautiniuose susitikimuose į jį rimtai kas žiūri, kai jis neturi aiškios vizijos ir savo žodžiuose kelis kartus pats sau prieštarauja. Visur galima diskustuot apie Rusiją, aišku sveiku protu, kas nerasta pas tave. Nes rašyt apie Lietuvą visokius šūdus, ir nematyt didesnių šudų kas vyksta tavo mylimoj rytų kaimynėj, tai ir yra trolininimas, be jokių argumentų. Gal visgi reiktų pasinaudoti SaMaras patarimu ir mutinti tae, nes svaigsti be argumentų.
Benediktas 2022-01-24 15:26
HardAxe, kodėl neblokuoji trolizmo? Ar neegzistuoja tokia sąvoka šitam forume? Aš suprantu, kad galima užsimerkti akis, įtraukti į ignoruojamus narius - bet tai nėra problemos sprendimas, nebent manome, kad tai neproblema. Aš kažkodėl pagal defaultą priimu, kad technologijos.lt moderatoriai nori, kad trolizmo būtų mažiau.