To dar nesate matę! Pagamino 27 milijonų mAh talpos išorinę bateriją, galinčią įkrauti televizorius, skalbimo mašinas ir tūkstančius telefonų (Video)  (20)

Kinijos „YouTube“ žvaigždė pagamino 27 milijonų mAh talpos išorinę bateriją, galinčią įkrauti televizorius, skalbimo mašinas ir tūkstančius telefonų. Na, tik ji... nėra nešiojama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galvojate, kad jūsų turima išorinė baterija nėra tokia gera, kaip norėtųsi? Kinijos „YouTube“ žvaigždė Handy Gengas jautėsi panašiai, todėl sukūrė 27 mln. mAh išorinę bateriją, kuri ne tik gali įkrauti tūkstančius telefonų, bet ir buitinius prietaisus, pavyzdžiui, skalbimo mašinas.

Gengas pradeda savo projektą suvirindamas 1,8 m x 1,20 m rėmą. Nors akivaizdu, kad tai gana toli nuo nešiojamos išorinės baterijos tradicine prasme, Gengas bent jau prideda ratus, kad baterija būtų šiek tiek mobilesnė.

Atrodo, kad didžioji dalis energijos tiekiama naudojant tos pačios rūšies masyvius akumuliatorių blokus, kuriuos rasite elektromobilyje. Gengas teigia, kad 27 milijonų mAh talpos pakanka, kad būtų galima visiškai įkrauti apie 5000 telefonų su 3000 mAh talpos baterijomis. Šioje išorinėje baterijoje taip pat yra 60 maitinimo lizdų, skirtų vienu metu įkrauti kelis mobiliuosius įrenginius (ir standartinio dydžio išorines baterijas).

 

Ko gero, įspūdingiausia tai, kad šią išorinę bateriją galima prijungti prie buitinės technikos esant lauke. Vaizdo įraše matysite, kaip Gengas, naudodamas savo pasigamintą išorinę bateriją, žiūri televizorių ir naudoja skalbimo mašiną. Jis netgi gali išvirti savo žvejybos laimikį elektriniame puode.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(10)
(12)

Komentarai (20)