Dyzeliniai „Audi“ V6 varikliai galės naudoti ypatingus aplinkai draugiškus degalus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2022-02-23 19:45
senai galejo tokius variklius padaryt. ten is esmes tik kai kurias manzetu sistemas siektiek pagerint, pasalint nepatvarius plastikus. kuro filtravimo sistemos nasuma padidint. dali zarneliu pakeist metalu. padaryt kuro pasildyma. minimalios korekcijos, o pilt jau gali ir visoki augalini slamsta su priemaisom. kura garaze is aliejaus gali darytis... ar kebabines su fritiurinem reketuot -------- aplamai kai atsirado placiai valdomas suspaudimo laipsnis kompu - galima sukurt universalu vdv varikli, kur uz kura tiktu nuo spitito/benzino/duju iki dyzelio/biokuro/aliejaus. budu gal maziau svarus - bet universalumas leistu rinktis vartotojams vietini kura placiam intervale ir neleist permokestint valdzioms resurso. daba patys technologiju vystytojai isivare save i kampa... ir reikia paskubom daryt "pazanga" kol paskutiniai pirkejai nepabego...
Robkinas 2022-02-23 21:48
Aliejaus taip paprastai issifiltraves per "rankove" su tam tikru mikronu skaicium neipilsi ir nevaziuosi. Nes dabartines dyzelines masinos turi labai jautrius purkstukus, kuriuos aliejaus klampumas tiesiog sugadintu. Plius, panaudotas aliejus su savimi turi aibe ivairiausiu priemaisu (prieskoniai, vanduo, druska, gyv.k.rieb. ir t.t.), kurias pasalinti garaze tiesiog nebus galimybiu. Ir dar vienas dalykas - i kebabine nuvaziaves taip paprastai naudoto aliejaus nenupirksi. Visos maitinimo istaigos turi deklaruoti atlieku tvarkyma, tad bet kuriam i kaire i desine entuziastui sitos atliekos jie negali atiduoti.
HardAxe 2022-02-24 10:30
yra variklių, kurie ėda viską kas dega. Pažiūrėk karinę techniką. Tik ar tu pasiruošęs eksplotacijos ir kuro sąnaudoms, jau nekalbant apie ekologiją?
AndriusA. 2022-02-27 17:43
Kažkada prieš 10m ar daugiau esu dėl įdomumo gaminęsis kurą iš aliejaus panaudoto, jei gerai pamenu reikėjo košti, įpilti metanolio, tada laikyti, kol susisluoksniuos ir tuo kuru galėjo kone visi automobiliai važiuoti, kurių kuro sistema senesnė, nei common rail. Dabar tokį savadarbį kurą įpiltum į automobilį su CR, tai gali beveik iškart derinti su servizu, kad pakeistų/išvalytų kuro sistemą.