[Žinios trumpai] Rusijos invazija į Ukrainą – kokia šiuo metu yra karinė padėtis: KARINĖS SITUACIJOS ŽEMĖLAPIS (Foto, Papildyta 2022 03 04)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2022-03-05 11:02
Sunaikina apskritai daugiau tankų, visų modelių, per dieną, nei Rusija viso turi Armata tankų. A. JAV senai sakė... Oksimoronas pats iš savęs teiginys. Senai sakė, kad nepanaudojo visko. Tuo tarpu skaitai karo ekspertų apžvalgas, tai panaudojo jau 70-90% sausumos pajėgų, kas buvo sutelkta prie Ukrainos ir 50% oro. Kitaip sakant, norint daugiau panaudoti, teks traukti iš Kaliingrado ir sienos su Kinija. B. 200 brigada yra tik vaikai? Vaikai pasiduoda lengvai, tai jų daugiausia ir mato. Taip pat vaikus rodyti naudinga ukrainiečiams propagandos tikslais. Pati technika sudrožta... Kitokios jie beveik ir neturi. Iskanderiai ir tie panašu jau baigėsi. Viskas pas rusus išvogta, net maisto davinių galiojimas pasibaigęs prieš 7 metus. Kuras išparceliuotas kol atvažiavo iki Ukrainos. C. Sugeba O kodėl manai, kad dronams tai maišo? D. tik 10%? Kaip minimum sutelkė 15% realiai arčiau 30%. Taip pat Rusija negali patraukti kariuomenės nuo Kinijos sienos ar palikti tuščių karinių bazių Kaliningrade. Technikos suvežta daug. Ir ant popieriaus jie turi tos technikos daug, kaip ir ant popieriaus didžiausias karinis laivynas yra Š. Korėjos. Rusija atliko pirmą kibernetinę ataką... Kas tau galvą sudaužė? Kibernetinius išpuolius Rusija prieš NATO šalis jau antrą dešimtmetį vykdo. Prieš NATO Rusija net neturi su kuo kovoti. NATO nenori duoti savo lėktuvų, ar nenori viešai pripažinti, kad jie jau duoti? Šitai vargu ar sužinosime šį dešimtmetį.
Talkatif 2022-03-05 13:11
Matau dar ne visi vatnikai suvokia, kad jų kloakai pzdc. Atsiminkite juos. Jie greit pakeis savo dūdą.
vanduo4 2022-03-05 22:19
a) Rusų silpnumo demonstravimas išprovokuos visus nepatenkintus. NKVD juos išaiškins ir eliminuos, lygiai kaip Stalinas išvalė armiją prieš II-pas. karą, taip išvengdamas perversmo; b) Silpnumu nori išprovokuoti NATO įsikišimą, o atominės elektrinės bombardavimas tik paskatinimas - paskubėkite, nes tai visų problema; c) Ukrainos puolimu vyksta karinė NATO taktikos žvalgyba. Tai naudinga ir Kinijai su kuria Putinas turi kažkokį susitarimą; d) Na ir jeigu tas silpnumas nesuvaidintas, duok Dieve visiems greitos taikos. Betkokiu atveju, jeigu NATO bus protingi - jie rinksis ilgo sekinimo politiką, o ne tiesioginę akistatą. Čia buvo vanduo4.
kestutisz 2022-03-05 22:39
Negirdėjau. T.y.aš kasdien gridžiu apie "kibernetines atakas", nu gal darbas toks, bet čia yra taip įprasta, kad net neįdomu. Konkrečiai ką nuveikė? (kokie nors DDOS nesiskaito)
AAA000 2022-03-05 23:04
o kur 05 dienos zemelapis? iseigine kare prasidejo, ar kas?