[Žinios trumpai] Suskaičiavo, kiek sunaikinta Rusijos tankų vien Sumo srityje: skaičiai baisūs, rusai pradėjo taikyti kitą puolimo taktiką (Foto)  ()

Pasieniečiai kartu su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis atkovojo teritoriją iki pat Ukrainos valstybinės sienos linijos Sumų srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per karo veiksmus su Rusija Charkovo srityje buvo sunaikinta per 500 vienetų priešo technikos.

Apie tai savo feisbuko paskyroje paskelbė Charkovo srities valstybės administracijos pirmininkas Olegas Sinegubovas.

„Charkovo sritis jau savaitę duoda vertą atkirtį rusų okupantui. Nuo kovo 4 dienos Charkovo gynybos pajėgos gerokai sustiprino savo pozicijas ir padidino kovinius pajėgumus. Mūsų kariuomenė jau sunaikino tiek okupanto technikos, kad 2013 m. būtų buvę įmanoma apginkluoti kelių šalių kariuomenes“, – praneša Regiono valstybės administracijos pirmininkas.

 

Anot jo, Charkovo gyventojai per septynias karo veiksmus su Rusija sunaikino daugiau nei 500 vienetų priešo technikos.

„Priešas, suprasdamas, kad neįmanoma užimti miesto, klastingai atlieka raketų ir bombų smūgius dideliame aukštyje už mūsų oro gynybos diapazono ribų. Rusų įsibrovėlių puolimas sulėtėjo“, – sakė Sinegubovas.

Taigi, anot jo, pasieniečiai kartu su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis pasiekė Ukrainos valstybinės sienos liniją Sumų srityje.

 

„Kalbėjausi su vaikinais iš fronto linijos: jie pasiruošę nuvaryti priešą ir paprašyti charkoviečių dar šiek tiek palaukti. Patys rusai jau supranta, kad pralaimėjo šį karą. Okupantas greitai bus už regiono! Stovime, ginamės!“ – pabrėžė Sinegubovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(75)
(0)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: