[Žinios trumpai] „Anonymous“ toliau siaučia Rusijoje: įsilaužė į Rusijos valstybinės televizijos kanalus ir transliuoja savo žinias (Video)  (4)

„Anonymous“ programišiai įsilaužė į Rusijos valstybinės televizijos kanalus. Jie paragino rusus pasisakyti prieš genocidą Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-07 [Žinios trumpai] „Anonymous“ toliau siaučia Rusijoje: įsilaužė į Rusijos valstybinės televizijos kanalus ir transliuoja savo žinias (Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarptautinė programišių grupė „Anonymous“ pranešė, kad buvo įsilaužta į Rusijos valstybinius televizijos kanalus.

Apie tai pranešta organizacijos „Twitter“ puslapyje.

Programišių komanda šiandien įsilaužė į Rusijos srautinės transliacijos paslaugas teikiančias „Wink“ ir „Ivi“, taip pat televizijos kanalus „Rossija 24“, „Channel One“, „Moskva 24“, ir transliuoja karinius vaizdus iš Ukrainos.

Vėliau jie pranešė, kad buvo įsilaužta į visus Rusijos valstybinius televizijos kanalus. Programišiai taip pat įsilaužė į „Russia Today“ (RT) kanalą Prancūzijoje.

Jie transliuoja antikarinį kreipimąsi į rusus, taip pat rodo vaizdus iš karo Ukrainoje.

 

 

„Esame paprasti Rusijos piliečiai. Mes priešinamės karui Ukrainos teritorijoje. Rusija ir rusai yra prieš karą! Šį karą pradėjo autoritarinis Putino režimas paprastų Rusijos Federacijos piliečių vardu. Rusai, priešinkitės genocidui Ukrainoje! – sakoma pareiškime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(0)
(32)

Komentarai (4)