[Žinios trumpai] JK premjeras: V.Putinas yra „visiškoje panikoje“ dėl galimos revoliucijos Maskvoje - jis darys viską, ką reikės, bet nesustos  ()

Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Borisas Johnsonas palygino Rusijos puolimą prieš Ukrainą su nacių veiksmais ir perspėjo, kad Kremliaus pergalė pažymės „naujos bauginimo eros visoje Rytų Europoje pradžią“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-20 [Žinios trumpai] JK premjeras: V.Putinas yra „visiškoje panikoje“ dėl galimos revoliucijos Maskvoje - jis darys viską, ką reikės, bet nesustos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė Censor.NET, remdamasi Sky News.

Anot Johnsono, V. Putinas yra „visiškoje panikoje“ dėl galimos revoliucijos Maskvoje, todėl bando „taip žiauriai užgesinti laisvės ugnį Ukrainoje“.

„Jis bijo Ukrainos pavyzdžio ir pasekmių jam, nes Putino Rusijoje žmonės gali būti įkalinti 15 metų vien dėl to, kad invaziją pavadinote invazija. Jis bijo, kad žmonės gali pratrūkti ir Maskvoje įvyks spalvotoji revoliucija“, - sakė Johnsonas.

 

Didžiosios Britanijos premjeras taip pat perspėjo, kad Rusijos prezidentas Ukrainoje nesustos, o galima Kremliaus pergalė reikš „naujos bauginimo eros visoje Rytų Europoje pradžią“ ir „uždegs žalią šviesą autokratams visame pasaulyje“. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(0)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: