[Žinios trumpai] Ukrainos prezidentas Zelenskis perspėja Rusiją: „Jūsų nuostoliai bus tokie dideli, kad jums prireiks kelių dešimtmečių atsigauti“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2022-03-20 13:39
Galiausiai ukrainiečiai palaikys rusus, kaip ir lenkai prieš 30 metų palaikė rusus lietuvių - rusų konflikte dėl nepriklausomos Lietuvos.
Benediktas 2022-03-20 14:15
Žinoma, jei zombiai žmones paverčia zombiais. Tai zombiai visi vienodi. Tautybė jau nebesavarbi. Toks ir yra Putino tikslas - paversti visus savo zombiais. Z - raidė labai simboliška. Ne zapad, o zombiai reiškia.
immortallt 2022-03-21 14:48
Tai Rusija iš esmės net dabar nebeturės šansų atsigauti. Net jei šią pat akimirką putiną atiduoda Hagai, patraukia visus karius, dar rusai kažkiek puolamosios ginkluotės atsisako, susimažina kariuomenės dydį, grąžina teritorijas ne tik Ukrainai, išmoka reparacijas, per 5 metus iš Rusijos dujų ir naftos ES nebereikės. Per tą laiką ekonomika nespės padengti patirtų nuostolių. Po 10 metų, pasaulyje bus perteklius dujų ir naftos, tai reiškia, laikysis mažos kainos, kurios šiaip yra mažesnės nei rusijos savikaina gavybos įprastu metu, o negaunant vakarų technologijų, jos dar labiau brangsta. Tai gaunasi, kad per 10 metų rusija iš esmės turi transformuoti savo ekonomiką nuo žaliavų išgavimo į kažkokios pridėtinės vertės kūrimą, o tam net pinigų nebeturi, ką jau kalbėti, kad niekas su jais nenorės dirbti rimčiau bent jau 20 metų. Prieš metus dar būčiau manęs, kad po atviresnių karinių veiksmų ES galbūt užsimerktų ir tęstų pirkimą išteklių iš Rusijos kaip darė, bet dabar jau nebematau. ES yra kaip reikalas peršikę. Peršikę, kad ginkluotė nėra pati geriausia, kad pasirengimo trūksta, ir dar labiau peršikę, kad yra taip priklausomi nuo rusijos išteklių. Jau ir taip po 10-15 metų rusijos ištekliai būtų buvę nebebūtini, bet dabar tą konversiją gerokai paspartins, nes jau nebe klimatas bus svarbu, o išlikimas.
Hmz 2022-03-21 17:11
" Veikė Maskvos naudai tik visokie surusėję mūsų vietiniai lenkų veikėjai.
kestutisz 2022-03-21 17:23
Ir pirks, ir greičiausiai kaip Irakui įkals tam tikrą procentą nuo pardavimo. Niekam nereikia, kad dar ir iš ten pabėgėlių minios eitų.