[Žinios trumpai] Iš Krymo masiškai bėga rusai, Putinas žada uždaryti praėjimus  (5)

Patvirtinta informacija, kad Rusijos gvardijos pajėgos ruošiasi blokuoti eismą prie Krymo tilto Rusijos Federacijos link. Okupacinė valdžia apribos pusiasalio keltų judėjimą ir oro susisiekimą su Rusijos Federacija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-23 [Žinios trumpai] Iš Krymo masiškai bėga rusai, Putinas žada uždaryti praėjimus  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas.

Pažymima, kad formali tokių veiksmų priežastis – kova su Ukrainos diversantais ir galimų „teroristinių išpuolių“ prevencija.

„Tokiu būdu Putino valdžia bando paskleisti paniką tarp Rusijos piliečių, nelegaliai persikėlusių į Krymą po 2014 metų vasario mėnesio. Okupantai bando sustabdyti bėglių srautą iš pusiasalio. Pastarosiomis savaitėmis pastebima, kad iš Krymo plūsta Rusijos piliečiai, o tarp jų – karininkų šeimų nariai, teisėsaugos pareigūnai ir okupacinės administracijos atstovai. Jie skubiai parduoda nekilnojamąjį turtą, keičia gyvenamosios vietos registraciją, iškelia verslą ir turtą iš pusiasalio“, – informuoja Ukrainos žvalgyba.

 

Pranešama, kad apribodamas galimybę išvykti iš Krymo, Putinas iš tikrųjų laiko įkaitais 600 000 Rusijos piliečių, kurie dabar yra pusiasalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(61)
(4)
(57)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: