[Žinios trumpai] Kijevo srityje įsiutęs Rusijos tankistas pervažiavo pulkininką, savo tiesioginį vadą - turėjo gerą priežastį  (6)

Kijevo srityje okupantas tanku pervažiavo savo vadą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-23 [Žinios trumpai] Kijevo srityje įsiutęs Rusijos tankistas pervažiavo pulkininką, savo tiesioginį vadą - turėjo gerą priežastį  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kijevo srities Makarovo rajone rusų užpuolikas tanku pervažiavo savo vadą pulkininką Jurijų Medvedevą, kurį kaltina dėl savo kolegų mirčių.

Apie tai socialiniame tinkle paskelbė žurnalistas Romanas Cimbaliukas.

Žurnalisto teigimu, dvi 37-osios atskiros motorizuotųjų šaulių brigados (karinis dalinys 69647, „Kyachta“) per kautynes ​​Makarovo srityje iš daugiau nei 1500 kariškių prarado apie 50 % savo personalo, daug karių buvo sužaloti.

„37-osios atskirosios motorizuotųjų šaulių brigados tankų bataliono karys dėl kolegų karių žūties apkaltino brigados vadą pulkininką Jurijų Medvedevą, ir pasirinkęs patogų momentą, mūšio metu pervažiavo šalia stovėjusį vadą. Tankas sužeidė abi jo kojas“, – sakė Cimbaliukas.

 

Šiuo metu pulkininkas Medvedevas yra Baltarusijos ligoninėje ir laukia piniginės kompensacijos už kovines žaizdas, gautas per „specialią karinę operaciją Donbasui apsaugoti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(6)
(96)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: