[Žinios trumpai] Vyksta kažkas keisto: Rusijoje pranešama apie staigų Šoigu dingimą  ()

Rusija praneša apie staigų Šoigu dingimą. Paskutinį kartą Rusijos gynybos ministras viešoje erdvėje pasirodė kovo 11 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu staiga dingo iš viešosios erdvės. Paskutinį kartą jis viešumoje pasirodė kovo 11 d. Žurnalistai jo nematė 12 dienų.

Apie tai praneša Rusijos tiriamosios žiniasklaidos „Mediazona“ ir „Agentūra“ žurnalistai.

Paprastai Šoigu labai aktyviai dirba su žiniasklaida. Jis ženkliai padidino spaudos tarnybos personalą, skyrius daug dirbo kuriant viešąjį įvaizdį.

Iki kovo 11 d. Šoigu beveik kasdien pasirodydavo žiniose. Dabar informacinėje erdvėje žurnalistai retkarčiais jį pamini, bet be šviežių nuotraukų ir vaizdo įrašų.

Rusijos Gynybos ministerijos vadovo rate diskutuojama, kad jis turi problemų su širdimi.

Kovo 11 dieną Šoigu įteikė valstybinius apdovanojimus įsibrovėliams, dalyvavusiems „specialiojoje karinėje operacijoje“. Tai buvo paskutinis jo vaizdo įrašas.

Kovo 18 d. Šoigu buvo paminėtas Kremliaus interneto svetainėje paskelbtame pranešime, kuriame teigiama, kad V. Putinas su nuolatiniais Saugumo Tarybos nariais aptarė „specialios operacijos Ukrainoje eigą“. Pasak pranešimo, Šoigu dalyvavo susitikime, tačiau vaizdo įrašas ir nuotraukos iš susitikimo nebuvo paskelbti.

 

Tą pačią dieną „Channel One“ transliavo istoriją apie apdovanojimų įteikimą Šoigu. Pasakojime rašoma, kad įvykis įvyko „šiandien“, tačiau kanalas parodė seną vaizdo įrašą iš kovo 11 d.

Paskutinės naujienos Gynybos ministerijos tinklalapyje apie Šoigu taip pat yra kovo 11 d.

Tyrėjai pastebi, kad dingo ne tik Šoigu. Po kovo 11 dienos nebuvo pranešta apie įvykius, kuriuose dalyvautų Rusijos generalinio štabo vadovas Valerijus Gerasimovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: