[Žinios trumpai] „Dingo ne tik Šoigu, Rusijoje vyksta įdomūs dalykai“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-03-24 14:30
Pasinaudodama generolų mirtimis Ukrainoje, Rusija imituoja vidinį susikaldymą Rusijoje; : - Tai tik pirmas etapas - Rusija išsivalė CCCR sandėlius, o sankcijos dar nedavė reikiamo poveikio. - Rusiją gali sustabdyti tik kovinių pajėgumų praradimas ir niekas daugiau - taip buvo su Mongolais. P.s. Putinas žino, kad panaudos atominį ginklą jeigu Rusija bus užpulta, todėl ir "žaidžia agresyviai silpnomis kortomis", nes tikisi jog jo niekas nepuls. - Rusiją gali sustabdyti Didžiojo vado mirtis - valdymas iš viršaus sugrius;
conjurer 2022-03-24 14:43
Kiti šioje knygoje aprašomi procesai dalinai įvyko. Vokietijoje daug žmonių palaiko rusus, nes ten aktyviai veikią kremliaus zombifikacijos procesas. Taip pat ekonomiškai jie labai priklausomi nuo jų. Yra krūvos papirktų politikų, kurie priima kremliui palankius sprendimus, ar vysto viešųjų ryšių akcijas, skirtas prastumti kremliui naudingas įdėjas. Blogiausia tai kad demokratinis pasaulis Nesiima jokių veiksmų tam užkirsti, ir nevykdo nieko alternatyvaus rusijoje. Todėl vienintelis šansas išgyventi demokratijai, yra nugalėti rusiją karinėmis priemonėmis.
vanduo4 2022-03-24 15:24
Labai plačiai žiūri. Koks yra planas "B" Ukrainoje nepavykus denacifikacijai?
kestutisz 2022-03-24 15:32
Tai čia klausimas liliputinui - koks tas planas B, kai plano A (idiotiškos "denacifikacijos") net nėra kaipo tokios. Net karo nėra, yra tik kažkokios banditų gaujos nelegaliai kirtusios sieną.
conjurer 2022-03-24 15:37
Padengti nuostolius iš rusų kišenės, toliau juos zombinant.
iPienius 2022-03-24 20:02
pradedu galvot, kad rusu tikslas paprasciausiai yra terorizmas, gyventoju ir pastatu naikinimas. net ir visiskam idiotui aisku, kad su 200k kariu tokios dideles teritorijos uzimti yra neimanoma. UA turi daugiau kariu, nei kad rusai pasiunte, as tikrai netikiu, kad jie sitaip apsiskaiciavo ir pasiunte mazesnes pajegas uz UA. karo moksle sakome, kad puolejas turi tureti bent 3 kart daugiau pajegu nei kad besiginantysis. o cia siuncia maziau.... net nesulaukus jokio pasipriesinimo yra neimanoma kontroliuoti tokios teritorijos. arba rusai tiesiog tikisi kariaut be jokio tikslo kokius dar 10 ateinanciu metu.
Benediktas 2022-03-24 20:07
Genialus rusu planas - subombarduot Ukraina, palikt pinigus uzsienio bankuose, prarast tuos pinigus. Tada uz tuos pinigus atsatyt Ukraina ir ant saves uzsitraukt ziauriausias sankcijas ir prarast 40-50 tukstanciu kareiviu, bei trecdali lektuvu. Niekas negali patiket, kad Rusijos vadovyve tokia kvaila. Kazkoks turi buti slaptas planas.
UTF16 2022-03-24 20:10
Taip, nes karo nustekenta, per visus galus išbombarduota šalis nereikalinga nei NATO, nei Europos Sąjungai.