Okeanijoje statomas kriptovaliutų rojus – sala, kur visi mokėjimai atliekami kriptovaliutomis, o žemės plotai pardavinėjami NFT pavidalu (Video)  (1)

Tolimoje Okeanijoje yra statomas kriptovaliutų rojus – sala, kurioje visi mokėjimai bus atliekami kriptovaliutomis, o pilietybė, žemės plotai ir kiti elementai bus pardavinėjami NFT pavidalu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Plačiau apie NFT technologiją galite paskaityti čia.

Satoshi sala randasi Vanuatu salyne, tarp Australijos ir Fidžio. Salos plotas siekia beveik 3 milijonus kvadratinių metrų. Ji siekia tapti pasaulio kriptovaliutų sostine – vieta, kuri taps namais kriptovaliutų entuziastams ir profesionalams. Daugiau nei 50 000 žmonių pateikė paraišką pilietybei gauti, kuri kainuoja 130 000 JAV dolerių. Oficialioje salos svetainėje yra rašoma, kad ši idėja buvo plėtojama ilgą laiką. Vanuatu finansų ministerija neseniai suteikė leidimą projektą realizuoti. Jau buvo pradėtos futuristinių namų statybos, kuriuose pirmieji gyventojai turėtų apsigyventi jau 2023 metais.

Svetainėje rašoma, kad tiems, kurie nori pradėti projektus, susijusius su blokų grandinės technologija, atidaryti keityklas, bankus ar kitus su kriptovaliutomis susijusius verslus, Vanuatu netaikys pelno mokesčių.

Įsigijus Satoshi salos NFT žetoną, žmonės nusiperka salos dalį, kurioje gali statyti namus, butų kompleksus ir pan. Salos pilietybė taip pat bus pardavinėjama NFT pavidalu, visgi Satoshi salos pilietybė nesuteikia Vanuatu pilietybės. Su šia pilietybe individui yra suteikiama teisė gyventi ir dirbti saloje, suteikiamos balsavimo teisės ir kiti privalumai. Kadangi bus sukurta tik 21 000 salos pilietybės NFT žetonų, juos bus galima parduoti kitiems asmenims.

 

Daugiau informacijos apie šį projektą galite rasti oficialioje salos svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Bitnaujienos.lt
Bitnaujienos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)