Pripažinimas Lietuvai: „Telia“ kompetencijų centras – geriausias Baltijos šalyse  ()

Lietuvoje veikiantis vienintelis telekomunikacijų lyderės kompetencijų centras „Telia Global Services Lithuania“ Centrinės ir Rytų Europos paslaugų centrų apdovanojimuose pripažintas geriausiu Baltijos šalyse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Centrinės ir Rytų Europos paslaugų centrų apdovanojimai „CEE Business Services Awards“, surengti Varšuvoje, šiemet buvo jubiliejiniai – dešimti. Jų metu paskelbti ne tik regiono geriausi paslaugų centrai, bet ir miestai, palankiausi kurtis šiam sektoriui, įvertintos atskiros bendrovių iniciatyvos ir geriausi vadovai.

Pastarąjį įvertinimą taip pat pelnė „Telia Global Services Lithuania“ – jo vadovas Marius Ivanauskas išrinktas geriausiu paslaugų centrų vadovu visoje Centrinėje ir Rytų Europoje.  Be laimėjimų geriausio paslaugų centro ir vadovo kategorijose, įmonė taip pat buvo nominuota už geriausią darbdavio įvaizdžio kampaniją bei naująjį biurą Vilniuje.

„Lietuva jau seniai vertinama kaip viena patraukliausių šalių steigti paslaugų centrus. Tam turime visas sąlygas – puikią infrastruktūrą, stiprius specialistus, palankią investicinę aplinką. Tokie kaip „CEE Business Services Awards“ įvertinimai siunčia stiprų signalą investuotojams, potencialiems darbuotojams ir visai paslaugų centrų rinkai, kad Lietuva yra stabili, atvira ir sparčiai juda pirmyn“, – sako „Investuok Lietuvoje“ vadovas Elijus Čivilis.

Užsienio investicijų plėtros agentūros duomenimis, šalies paslaugų centrų sektoriuje 2021-aisiais dirbo daugiau kaip 20 tūkst. žmonių ir jų kasmet daugėja. Pasak organizacijos vadovo Mariaus Ivanausko, šie laimėjimai – dar vienas pripažinimas Lietuvai ir jos talentams.

 

„Nuo įkūrimo 2017 metais nuėjome milžinišką kelią ir šiandien mūsų atliekamų funkcijų kompleksiškumas, procesai ir technologijos leidžia kurti didžiulę pridėtinę vertę „Telia“ visame Skandinavijos ir Baltijos Šalių regione. Vien praėjusiais metais prie mūsų komandos prisijungė virš 300 talentingų specialistų, o šis įvertinimas tik dar kartą įrodo, kad būtent žinios ir talentai yra tai, dėl ko investuotojai renkasi mūsų šalį. Augdami stengiamės karjeros galimybes suteikti ne tik patyrusiems IT ir kitų sričių specialistams, bet ir karjerą pradedantiems ar profesijos kryptį keičiantiems žmonėms. Taip pat šiandien, karo akivaizdoje, ne tik laukiame kandidatų iš Ukrainos, bet ir patys proaktyviai komunikuojame su šios šalies specialistais bei siūlome pagalbą surandant darbą“, – sako M. Ivanauskas.

 

„Telia Global Services Lithuania“ ir kitose „Telia“ grupės funkcijose Lietuvoje šiandien dirba daugiau kaip 1000 specialistų IT, ryšio, duomenų analitikos, programinės įrangos kūrimo, pirkimų, personalo valdymo, finansų ir kitose srityse. Planuojama, kad iki 2024 m. darbuotojų skaičius išaugs iki 1 300.

Šiemet Centrinės ir Rytų Europos paslaugų centrų apdovanojimuose iš viso  nominuotos net 129 bendrovės iš Lenkijos, Vengrijos, Čekijos, Rumunijos, Latvijos, Estijos, Lietuvos ir kitų regiono šalių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: