[Žinios trumpai] Vengiant Rusijos oro erdvės, planuojamas ilgiausias pasaulyje tiesioginis ir be sustojimų skrydis: senąjį rekordą pagerins 1300 km  ()

Peržiūrėjusi skrydį iš Niujorko į Honkongą, kad išvengtų Rusijos oro erdvės, „Cathay Pacific“ pasieks naują ilgiausio komercinio skrydžio maršruto pasaulio rekordą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Honkongo nacionalinė oro vežėja nuo šiol skraidins tarp JFK tarptautinio oro uosto Niujorke ir Honkongo tarptautinio oro uosto (HKG) aplenkdama Rusiją, o ne ją kirsdama.

„Cathay“ pareiškime agentūrai „Agence France-Presse“ teigė, kad skrydžio trajektorija sieks „šiek tiek mažiau nei 9 000 jūrmylių“ (16 668 km), o skrydis truks 16–17 valandų.

„Cathay Pacific“ antradienio vakarą savo svetainėje suplanavo kelionę iš Niujorko į Honkongą balandžio 3 d., teigdama, kad tai bus tiesioginis skrydis, truksiantis 17 valandų ir 50 minučių.

Jis pagerins „Singapore Airlines“ maršruto rekordą iš Singapūro į Niujorką, kuris trumpesniu maršrutu nuskrenda per ilgesnį laiką – 15 343 kilometrus per 18 valandų.

 

Daugelis oro linijų bendrovių atšaukė skrydžius į Rusijos miestus arba vengia skristi per Rusijos oro erdvę dėl praėjusį mėnesį Maskvos invazijos į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()