[Žinios trumpai] Dar vieną mįslingą atsakymą apie sprogimą Belgorode pateikė Danilovas: Ukrainai čia nenaudinga, bet ji gali būti visoje Rusijoje  (3)

NSDC sekretorius Oleksijus Danilovas pakomentavo sprogimą Belgorodo mieste (Rusija) ir pareiškė, kad Ukraina čia nedalyvauja.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-02 [Žinios trumpai] Dar vieną mįslingą atsakymą apie sprogimą Belgorode pateikė Danilovas: Ukrainai čia nenaudinga, bet ji gali būti visoje Rusijoje  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis tai paskelbė telemaratono eteryje, informuoja Censor.NET .

"Kas jiems atsitiko ryte... Kai Belgorodo teritorijoje įvyko sprogimas naftos bazėje. Jie dabar kažkodėl sako, kad mes tai padarėme. Iš tikrųjų, mūsų žiniomis, tai yra netiesa. Bet detaliai mes nekomentuojame.

Jie turi suprasti, kad tai gali būti visoje Rusijos Federacijos teritorijoje. Mes pas juos neatvažiavome. Su karu pas juos nėjome. 

Kai šiandien ponas Peskovas ar kaip jį ten, šis žmogus su ūsais, sako, kad tai nepalanku deryboms. Ar tai prisideda prie derybų, kai žudo mūsų vaikus, moteris?

 

Visiškai nesuprantu, kaip su jais kažką susitarti, jei derybų metu nesuteikia galimybės nuvažiuoti pasiimti vaikų, padaryti evakuacinius koridorius. Ir meluoja visam pasauliui, kad nieko čia nedaro, tik naikina kažkokius nacius“, – kalbėjo Danilovas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(1)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: