[Žinios trumpai] Karo ekspertas: Vakarai nutyli svarbiausią problemą apie ginklų tiekimą Ukrainai ir tai gali būti lemiamas veiksnys pergalei ar pralaimėjimui  ()

Eksperto teigimu, Ukraina tik dabar gauna ginklų, kurių iš tikro reikėjo prieš tris savaites.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-04 [Žinios trumpai] Karo ekspertas: Vakarai nutyli svarbiausią problemą apie ginklų tiekimą Ukrainai ir tai gali būti lemiamas veiksnys pergalei ar pralaimėjimui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ginklų tiekimas iš partnerių į Ukrainą vėluoja tris savaites ir šiuo metu yra tik 10 dienų tinkamai panaudoti didelio tikslumo šaudymo sistemas.

Tai interviu NV pareiškė Azerbaidžano karo ekspertas Agilas Rustamzade.

„Manau, kad daugelis vakarietiškų ginklų į Ukrainą šiandien praeina tyliai ramiai, be papildomo afišavimo ir žiniasklaidos dėmesio. Toks galimybių langas egzistuoja šiandien. Britai jau skelbia, kad perleis Ukrainai savaeigę artileriją, šiuolaikiniame kare tai labai reikalingas ginklas Ukrainai, ir svarbiausia, itin aukštos kokybės“, – sakė ekspertas.

 

Pasak karo eksperto, tokių ginklų Ukrainai prireiks per artimiausias dešimt dienų.

„Jei pavyks per dešimt dienų perduoti šiuos įrenginius, o Ukraina jais tinkamai pasinaudos, bus gerai. Vis dėlto, manau, kad tokie ginklų pristatymai vėluoja tris savaites ir tai yra labai blogai“, – pažymėjo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(24)
(1)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: