Rusija gavo raketas iš Šiaurės Korėjos? „Jukos“ vadovas atskleidė, kas vyksta Rusijoje ir kokie žiauriausi žmonės yra aplink Putiną

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-04-07 01:48
Visi labai protingi matydami tik vieną pusę kaip teisingą, o kitus blogus tad ir nesugeba suvokti tikrųjų to karių žiaurumo priežasčių: a) Ukrainos armija veikia kaip partizanai - važinėja civiliais automobiliais ir atakuoja rusų kolonas. Būtent todėl rusai tankais traiško civilius automobilius; b) Ukrainiečiai giriasi kaip nunuodijo rusų kareivius, na tie ir šaudo vietos gyventojus dėl keršto; c) dar pradėtų šaudyti belaisvius, tai viskas tiesiog baigsis skerdynėmis, nes rusai neturi kito pasirinkimo. Juos tiesiog sušaudys jeigu bandys atsitraukti, tad koks skirtumas kur mirti. Bent nužudyti ką nors prieš mirštant. - Facebook ir twiter blokuoja karo video, o va telegram ir kt. tai platina. Va ir turim žairų rezultatą - šimtus sušaudytų civilių ir jų bus dar dagiau; - Iš pradžių civiliai tankus stabdė savais kūnais, manau šis scenarijus greitai nebeveiks. Artėja DENACIFIKACIJOS stadija - genocidas. Patys savaime rusai nesugeba susivienyti - viduje jie yra priešai dėl geresnio kasnio. P.s. labai panaši negrų psichologija. Žvėrys tarpusavyje, bet vieningi prieš baltųjų "Rasizmą", kurio galimai net nėra.
Benediktas 2022-04-07 06:45
Apie kokias rusų karių teises Ukrainoje galima kalbėti ir juos pateisinti, jei jie įsiveržė į Ukrainą? Jie neturėjo teisės išvis kirsti Ukrainos sienos. Viskas. Toliau viskas, ką jie daro yra nusikaltimas. O rusu fiureris už tai, kad įvedė karius į Ukrainą, turi būti pakartas. Rusų generolai, kurie davė įsakymus šaudyti civilius, bombarduoti ligonines, mokyklas, gyvenamuosius namus - taip pat.
kestutisz 2022-04-07 09:29
Tikrai taip, nėra net klausimo. Bėda tik, kad išorės priešo tiesiog nėra, t.y. visiem buvo nusispjauti - na gal ne visai nusispjaut, tuos pora procentų BVP visi rastų kur naudingiau panaudot, bet rusam turėtų būti dvigubai abydna, kad tik tiek juos "vertina". Todėl tai visai šunaijai teko ir susikurt priešą, tik neapsiskaičiavo jog jis bus ir paskutinis.