[Žinios trumpai] Arestovičius skelbia, kad karas su Rusija tęsis mažiausiai iki 2035-ųjų: remiasi Izraelio ir arabų istorija, ir net prognozuoja kaip tai vyks  ()

Arestovičius skelbia, kad karas su Rusija tęsis mažiausiai iki 2035-ųjų. Prezidento patarėjas per šį laikotarpį prognozuoja ne vieną karinį susirėmimą su Rusijos Federacija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-11 [Žinios trumpai] Arestovičius skelbia, kad karas su Rusija tęsis mažiausiai iki 2035-ųjų: remiasi Izraelio ir arabų istorija, ir net prognozuoja kaip tai vyks  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas su Rusija gali trukti iki 2035 m., tuo laikotarpiu reguliarūs kariniai susirėmimai yra „garantuoti“.

Tai interviu Markui Feiginui pareiškė prezidento patarėjas Aleksejus Arestovičius.

Jis palygino dabartinę situaciją su ta, kuri buvo tarp Izraelio ir arabų, kai praėjo penki karai, „kol jie suprato, kad šie metodai neveikia, ir būtina pereiti prie kitų“.

„Taip bus ir su mumis. Nežinau, ar reikės penkių, bet mums garantuoti keli kariniai susirėmimai iki 2035 m. Tai reiškia, kad susidūrimas kas dvejus, gal penkerius metus. Ir dideli susirėmimai kas septynerius ar aštuonerius metus“, – įsitikinęs ekspertas.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Tiems piliečiams, kurie nėra pasiruošę tokiam scenarijui, Arestovičius pataria laikinai išvykti iš Ukrainos.

„Tiems, kurie tam nepasirengę, kurie dabar klausia, kaip gyventi ir auginti vaikus, reikia kitos šalies. Štai naujasis Izraelis. Tik mastelis didesnis ir baisesnis“, – sakė jis ir patikino, kad šeimos išvežti iš šalies neplanuoja.

 

„Manieji visi čia ir bus, o kas nepasiruošęs – ten šilta Ispanija, ir daug kitų šalių. Eikite ten, jei nesate pasiruošę“, – į savo bendrapiliečius kreipėsi Arestovičius.

Tame pačiame interviu jis pareiškė, kad Ukraina tuo atveju, jei Putino armija užims visą Donbaso teritoriją, kovos už jį iki galo, o tai atneš didžiulių žmonių nuostolių ir nuostolių ekonomikai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(0)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: