[Žinios trumpai] Prie Iziumo prasidėjo tikra mėsmalė: žiaurus apšaudymas iš Rusijos pusės, evakuojami civiliai, ukrainiečiai ginasi geležiniu žiedu – sumalė į miltus tankų puolimą  ()

Iziumo miestas išlieka karščiausiu karo veiksmų tašku Charkovo regione.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai paskelbė Charkovo regiono valstybės administracijos pirmininkas Olegas Sinegubovas.

„Šiandien nėra pagrindo masiškai evakuoti Charkovo miesto gyventojus. Mūsų ginkluotosios pajėgos tvirtai laikosi Charkovo gynybos, mes visiškai kontroliuojame situaciją. Mes evakuojame Lozovają ir Barvinkovą visame regione“, – sakė jis.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Pareigūno teigimu, rusai vėl puola civilius.

„Dienos metu įsibrovėliai apšaudė civilinę Balakleya (Pesochin) infrastruktūrą, o Zoločeve (Dergačyje) vyko smarkūs apšaudymai. Deja, tarp civilių yra žuvusiųjų ir sužeistųjų. Šiuo metu žinoma 11 aukų, 10 žmonių žuvo, iš jų 1 vaikas“, – sakė Sinegubovas.

 

„Iziumas išlieka karščiausia vieta. Ten mūsų kariuomenė daro pažangą, naktį Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino priešo tankų koloną ir laikosi pozicijų, neleisdamos didelėms pajėgoms judėti į Luhansko ir Donecko sritis.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(1)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: