[Žinios trumpai] Rusijos naikintuvas-bombonešis „Su-34“ bandė pulti Mykolajivą ir iš karto virto nuolaužų krūva  ()

Ukrainos priešlėktuvinė gynyba dirba toliau. Rusijos naikintuvas-bombonešis „Su-34“ netoli Mykolajivo virto degančių nuolaužų krūva.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu, kaip praneša Ukrainos ginkluotosios pajėgos, Rusija stengiasi pagerinti savo pozicijas prie Mykolajivo. Didelį spaudimą patiria ir Odesa, kurios gyventojai ruošiasi dar didesnei Rusijos agresijai. Tačiau Ukraina praneša, kad visos rusų pastangos pasistūmėti tolyn baigiasi vienodai - technika virsta metalo laužu, kariai - lavonais.

Numuštas naikintuvas-bombonešis „Su-34“ buvo tik vienas iš 7 Rusijos technikos vienetų tą naktį sunaikintų netoli Mykolajivo. Ukraina praneša, kad mūšiuose nukauti 70 rusų karių. Rusija stengiasi išsaugoti kiek įmanoma daugiau veikiančios technikos, nes praradimai yra labai rimti. Chersone yra įkurtos karinės technikos remonto dirbtuvės, veikiančios netoli karo lauko ligoninės.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6244

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Apskritai, Ukraina praneša, kad situacija prie Juodosios jūros pastaruoju metu žymiai nepasikeitė. Rusijos laivai ir kateriai toliau blokuoja Ukrainos prieigą prie jūros, tikimybė, kad Ukrainos gyvenvietės bus apšaudytos raketomis išlieka didelė. Tiesa, ženklų, kad priešas ruošiasi išsilaipinimui pakrantėje kur nors prie Odesos, nematyti. Gyventojai čia perspėjami be reikalo nesisukioti prie pakrantės. Odesoje nuo balandžio 9 dienos  21 valandos iki 11 d. 6 val. paskelbta komendanto valanda.

(57)
(0)
(57)

Komentarai ()

Susijusios žymos: