[Žinios trumpai] ORDLO gatvėse visiškai nebeliko vyrų: skelbiama, koks košmaras vyksta šioje teritorijoje  (1)

ORDLO - taip Ukrainoje vadinamos okupuotos Luhansko ir Donecko teritorijos. Nors dauguma gyventojų ten yra etniniai rusai, didelė dalis kurių svajoja apie viso Donbaso prijungimą prie Rusijos Federacijos, gyvenimas čia dabar yra labai liūdnas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žiniasklaida praneša, kad neteisėti Luhansko regiono vadovai mobilizuoja visus. Akivaizdu, kad ruošiamasi lemiamiems mūšiams, kuriems ir Rusijoje šiuo metu renkama technika bei kariai. Apie tai pranešė Luhansko srities gubernatorius Sergejus Gaidajus - teisėtas šios teritorijos valdžios atstovas.

Pasak Gaidajaus, neteisėta Luhansko valdžia į karo tarnybą jau griebia ir paskutiniojo kurso studentus. Tiesą sakant, į karą, atrodo, bus siunčiami visi vyrai, todėl ORDLO teritorijose gatvėse jų beveik nebeliko.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6237

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Vyrai į ORDLO karinius dalinius mobilizuojami ir iš darbo vietų, ir tiesiai iš gatvės. Todėl dabar viešose vietose jų beveik nebeliko - tie, kurie kol kas išvengė karinės tarnybos, slepiasi, nes nenori vykti į karą su Ukraina. Tai tikrai yra susiję su į regioną grįžtančiais KAMAZ sunkvežimiais, pilnais nukautų Rusijos ir ORDLO karių kūnų.

 

Civiliai į karą bus siunčiami tik pirmosioms Ukrainos kulkoms sugerti, kad ir kaip šiurpiai tai skambėtų.

„Jie tikrai ruošia puolimą. Pirmieji - ką tik mobilizuoti vyrai, nieko nesuprantantys apie karybą - bus patrankų mėsa. Antrasis ešelonas - Luhansko Liaudies Respublikos ir Kadyrovo kariai“, teigia Gaidajus. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(32)
(2)
(30)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: