[Žinios trumpai] Arestovičius paskelbė savo vertinimus, kas būtų jei Ukraina sukaupusi jėgas pati užpultų Krymą ir Donbasą (Video)  (2)

Karinis ekspertas ir prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius paaiškino, kiek kainuotų karinis Krymo ir Donbaso susigrąžinimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-11 [Žinios trumpai] Arestovičius paskelbė savo vertinimus, kas būtų jei Ukraina sukaupusi jėgas pati užpultų Krymą ir Donbasą (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai jis papasakojo eteryje „Geriausias Izraelio radijas“.

Arestovičius perspėjo, kad tokiu būdu Ukraina gali prarasti 10-15 tūkst. karių.

„Kitas dalykas yra tai, kad šiandien tai yra techniškai neišsprendžiama užduotis. Šioms teritorijoms atkovoti reikia daugiau tankų, lėktuvų, tolimojo nuotolio artilerijos“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6236

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Zelenskis taip pat kalbėjo apie didelę kainą. Anksčiau šią savaitę prezidentas Volodymyras Zelenskis interviu žurnalistams sakė, kokią kainą Ukraina galėtų sumokėti už Rusijos okupuotų Donbaso sričių susigrąžinimą:

„Mums tai kainuotų 40-50 tūkstančių karių. Jei pultume į priekį be taktikos, be strategijos, be nieko. Taip nebus... Tai gali mums kainuoti šimtus tūkstančių žmonių",  - sakė Zelenskis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(4)
(36)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: