[Žinios trumpai] „Ačiū, Britanija“ – Ukrainos kariai švenčia: JK pagaminta raketa numušė Rusijos droną (Video)  ()

Ukrainos kariai džiaugėsi po to, kai, kaip pranešama, britų pagaminta raketa numušė Rusijos droną – veiksmas užfiksuotas naujame vaizdo įraše.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasidalintoje medžiagoje matyti, kad Ukrainos karys šauna į dangų lazeriu valdomą raketą. Jam iš pažiūros pataikius į taikinį – nors tai neparodoma vaizdo įraše – pasigirsta garsūs šūksniai, matomas kareivis, rodantis vidurinius pirštus į droną.

Kartu su klipu pasidalytoje žinutėje karys sakė: „Tai Ukrainos desantininkų sveikinimas Borisui Johnsonui. Ačiū, Britanija. Mes efektyviai naudojame sąjungininkų paramą".

Jis baigė ragindamas Vakarus „duoti daugiau“ technikos mūšių apimtai šaliai – tokį prašymą per visą karą kartojo prezidentas Volodymyras Zelenskis.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6244

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

 

 „Janes“ karinė analizė nustatė, kad paleidimo priemonė yra „Martlet LMM“ (lengvosios daugiafunkcinės raketos) paleidimo vamzdis, kuris yra britų gamybos.

 

JK išsiuntė kelis karinės paramos paketus Ukrainai, o paskutinis 100 mln. svarų sterlingų buvo paskelbtas vos prieš kelias dienas, kai ministras pirmininkas Borisas Johnsonas lankėsi Kijeve.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)

Komentarai ()