[Žinios trumpai] Arestovičius pirmą kartą paaiškino, ką daro Kijevas, kad padėtų Mariupoliui: buvo net slapta misija su sraigtasparniais ir kuo ji baigėsi  ()

Anot prezidento patarėjo, miestui paremti imamasi kelių žingsnių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-14 [Žinios trumpai] Arestovičius pirmą kartą paaiškino, ką daro Kijevas, kad padėtų Mariupoliui: buvo net slapta misija su sraigtasparniais ir kuo ji baigėsi  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento patarėjas Aleksejus Arestovičius kalbėjo apie veiksmus, kurių Kijevas ėmėsi padėti Mariupoliui. Visų pirma, Arestovičius, kalbėdamas su Rusijos žmogaus teisių aktyvistu Marku Feiginu, pakomentavo situaciją, remiant Mariupolį.

„Mano vertinimas nepasikeitė, dabar Mariupolio išvaduoti neįmanoma. Mūsų kariai nepraeis stepės, atakuojami oro atakomis iš Rostovo ir Krymo. Apgultį galima pašalinti ir palengvinti netiesiogiai“, – pabrėžė Arestovičius.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Pasak prezidento patarėjo, remiant Mariupolį imamasi šių veiksmų:

  • Rusijos kariuomenės atsargų tiekimas buvo nutrauktas ties Mariupoliu, apgadinus geležinkelį Krymas-Melitopolis;
  • Ukrainos gynėjai užpuolė Berdjansko uostą;
  • Ukrainos sraigtasparniai atskrido į Mariupolį, išvežė sužeistuosius ir atgabeno amuniciją bei įrangą. Vėliau vienas sraigtasparnis buvo numuštas, kovotojai buvo užfiksuoti, po to maršrutas tapo žinomas ir nebegali būti kartojamas;
  • Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybė atlieka bet kokius galimus judėjimus Zaporožėje, kad dalis karių, galinčių vykti į Mariupolį, eitų į Zaporožės srities flangą. Kariuomenė daro viską, ką gali.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(63)
(5)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: