[Žinios trumpai] Žmona liko „apšalusi“ nuo tokio vyro-okupanto poelgio: „aš tiesiog noriu išgyventi“ (Video)  ()

Spaudžiami Ukrainos ginkluotojų pajėgų, Rusijos okupantai jaučiasi pasmerkti mirčiai, – liudija nauji Ukrainos saugumo tarnybos pasiklausyti pokalbiai tarp okupantų ir jų artimųjų. Norėdami nusiraminti ir įveikti mirties baimę, kai kurie net bando atsikratyti grobio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš rusų okupantų pasakė savo žmonai, kad labai nori išgyventi karą Ukrainoje ir dėl to išdalino turėtus pinigus. Žmona liko „apšalusi“ nuo tokios vyro iniciatyvos, tačiau jis pasiteisino, kad taip tiesiog bando išvengti žūties.

Jis matė, kad „kai kas čia daug ką paėmė... yra pinigų, aukso, trumpai tariant... arba neišgyveno, arba buvo sužeisti“, – tai nusprendė grobio atsikratyti. „Trumpai tariant, išdalinau visus... dolerius ir grivinas. Nusipirkau cigarečių už 100 USD...“, – sako okupantas.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Dieną anksčiau Kremlius pirmą kartą nuo plataus masto Rusijos invazijos pradžios pripažino, kad Ukrainoje jie patiria didelių nuostolių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(59)
(0)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: