Pasaulinis vaizdo registratorių lyderis iš Taipėjaus „Mio“ Lietuvoje pristato superinį registratorių už labai gerą kainą - biudžetiniai analogai negali nieko panašaus („Mio MiVue 886“, Video)  ()

Daugelis vairuotojų gerai žino, kad vaizdo registratorius yra labai reikalingas ir nepamainomas prietaisas įvykus eismo įvykiui. Tai palengvina teisybės paieškas. Tačiau šie įrenginiai sugeba kur kas daugiau ir ypač profesionalaus segmento - pagal galimybes jų net neverta lyginti su pigiais kinietiškais analogais, tai visiškai kitas lygis. Etalonis pavyzdys - į Lietuvą įžengusios „Mio“ kompanijos naujausias vaizdo registratorius „Mio MiVue 886“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip išsirinkti vaizdo registratorių?

Vaizdo registratorių pasirinkimas itin didelis, todėl net ir patyrusiam, technologijas išmanančiam vairuotojui išsirinkti tinkamiausią įrenginį nėra taip paprasta.

Pasak „Mio“ kompanijos atstovo Lietuvoje Mindaugo Fressdorf, visų pirma reikėtų žinoti kokias funkcijas gali turėti vaizdo registratoriai ir tik tada nuspręsti, kurių jums reikia.

Susiaurinę kategoriją, palyginkite jūsų poreikius atitinkančių produktų techninius parametrus, vaizdo fiksavimo kokybę. Iš likusių kelių produktų pasirinkite tą, kurio kainą ar gamintojo reputaciją vertinate geriausiai.

Vaizdo registratoriai gali būti skirti ne tik lengviesiems automobiliams, bet ir sunkiasvorėms transporto priemonėms, keturračiams ar motociklams.

Juose gali būti integruota tik pagrindinė – vaizdo fiksavimo funkcija arba visas paketas skirtingų priedų, kurie padeda užtikrinti maksimalų jūsų ir transporto priemonės saugumą.

„Mio“ - pasaulinis vaizdo registratorių lyderis iš Taipėjaus

Besidomintys vaizdo registratoriais tikriausiai yra girdėję apie „Mio“ prekės ženklą. Kitiems tai bus visiška naujiena. 

„Mio“ yra įkurta 2002 metais Taipėjuje. Ši kompanija specializuojasi automobilių elektronikos, aktyvaus poilsio bei profesionalių produktų gamyboje.

Ir pažangiausias technologijas vartotojams į rankas įduodanti „Mio“ kompanija greitai tapo pasauline vaizdo registratorių lydere.

Jos produktai ypatingai populiarūs Azijos šalyse, Australijoje ir Naujoje Zelandijoje, Nyderlanduose, Vidurio ir Rytų Europoje.

Kodėl „Mio“ vaizdo registratoriai tokie populiarūs?

Atsakymas yra ganėtinai paprastas. Kompanija sugeba už labai priimtinas kainas pasiūlyti maksimalios kokybės ir funkcionalumo vaizdo registratorius. Tai profesionalaus segmento atstovai už biudžetines kainas. 

Taipėjaus kompanijos visame pasaulyje garsėja pažangiausių technologijų įdiegimu į kasdienius įrenginius ir „Mio“ šio principo laikosi 100%.

„Mio“ vaizdo registratoriai leidžia ne tik užfiksuoti tai, kas vyksta aplink automobilį, bet ir suteikia kur kas daugiau privalumų: kokybiški vaizdo įrašai tamsoje/šviesoje, greičio matuoklių įspėjimai, vaizdo įrašai prisiparkavus ir kt.

Vienas įdomiausių ir pažangiausių kompanijos vaizdo registratorių yra „Mio MiVue 886“, kuris visai neseniai atkeliavo į Lietuvą, tad apie jį būtina pakalbėti išsamiau.

Štai šiame vaizdo įraše puikiai parodoma, ką gi sugeba „Mio MiVue 886“:

„Mio MiVue 886“ - aukščiausios klasės vaizdo registratorius, kuris nustebina net ir visko mačiusius

„Mio MiVue 886“ vaizdo registratorius suteikia ypatingai daug įvairių naudingų privalumų. 4K raiška, didelis vaizdo jutiklis, integruotas WiFi 5 bei Bluetooth ir t.t. Verta esminius privalumus aptarti plačiau.

„Mio™ Night Vision Ultra“

„MiVue™ 886“ turi integruotą aukščiausios kokybės didelį vaizdo jutiklį (1/1.8”), kuris yra 1,7 karto didesnis nei standartiniai jutikliai, naudojami vaizdo registratoriuose. Tai leidžia sukurti stulbinančią vaizdo kokybę bei ryškesnį vaizdo įrašą esant silpnam apšvietimui.

4K 2160P/30fps

Niekada nepraleisite svarbių detalių naudodami „MiVue™ 886“. Registratorius vaizdą fiksuoja 30 kadrų per sekundę keturis kartus didesne skiriamąja geba nei „Full HD“, todėl galite būti tikri, kad kiekviena kelionės detalė yra užfiksuota ir išsaugoma. Taip pat galima įrašinėti ir Full HD formatu iki 120 kadrų per sekundę.

HDR

Aukštas dinaminis diapazonas (HDR) padidina užfiksuoto vaizdo tonų atvaizdavimą, todėl jis atrodo labiau natūralus. Dėka HDR vaizdo įrašai, sukurti esant blogoms apšvietimo sąlygoms, išlieka ryškūs ir detalūs.

GPS greičio matuoklių įspėjimai

Keliai ir ribojimai juose keičiasi, tačiau tai nereiškia, kad jūsų įrenginys turėtų būti pasenęs. „MiVue™ 886“ GPS greičio matuoklių įspėjimai atnaujinami visam įrenginio tarnavimo laikui.

Vidutinio greičio matuokliai

„MiVue™ 886“ rodo atstumą ir laiką (sekundėmis) iki greičio matavimo zonos pabaigos, taip pat nurodo greičio apribojimą ir vidutinį intervalo greitį.

F1.7 diafragmos objektyvas

Per jutiklį patenka daugiau šviesos, kad užtikrintų puikų kontrastą ir sodrias spalvas net esant silpnam apšvietimui.

160° plataus kampo vaizdas

Aiškiai užfiksuokite kiekvieną detalę kritinėmis akimirkomis naudodami registratorių su stikliniais lęšiais ir plačiu filmavimo kampu.

Integruotas spartusis „Wi-Fi 5“

Nedelsdami kurkite atsargines vaizdo įrašų kopijas savo išmaniajame telefone naudodami „MiVue™ Pro“ programą. Taip pat galite atnaujinti „MiVue™ 886“ programinės aparatinės įrangos ir greičio matuoklių duomenis naudodami „WIFI OTA“ („Over-the-air“) atnaujinimą, užtikrindami, kad jūsų įrenginys būtų visada tinkamai paruoštas darbui.

3-ašių G-jutiklis

Kai 3-ašių G-jutiklis aptiks staigių judėjimo pokyčių, registratorius iškart išsaugos failą, kad nebūtų ištrintas.

„Mio MiVue™ Manager“

Tai programa skirta jūsų vaizdo įrašų peržiūrai ir analizei („Windows“/(„MAC“).

Integruotas GPS

GPS modulis yra įmontuotas registratoriaus viduje, skirtingai nuo kitų rinkoje esančių vaizdo registratorių, todėl nėra jokių išorinių dėžučių. Jūsų buvimo vieta ir greitis registruojami kiekviename įraše.

„Kilometražo reporteris” 

Be vargo parsisiųskite nuvažiuoto atstumo ataskaitas.

Rasti mano automobilio stovėjimo vietą 

„MiVue™ 886“ išsaugo GPS duomenis, tad naudodami naujausią funkciją „Rasti mano automobilio stovėjimo vietą“, prisijunkite prie įrenginio per „Bluetooth“ ir galėsite lengvai rasti savo automobilį. Tiesa, šiai funkcijai reikalingas GPS signalas ir „Bluetooth“ ryšys.

Pasyvusis stebėjimas prisiparkavus

Su iki 48 valandų tarnaujančia vidine baterija, kurios energija naudojama budėjimo režime*, registratorius automatiškai pradės įrašinėti vaizdą, kai tik jutiklis pastebės smūgį.

*Kitiems „parking mode“ režimams reikalingas MiVue SmartBox III priedas

Mėgėjiškuose ir pigiausiuose vaizdo registratoriuose iš Kinijos nerasite nė pusės čia išvardintų funkcijų, jau nekalbant apie menkos kokybės video įrašus - tai kelia daug problemų, jei iš vaizdo įrašo neįmanoma įžiūrėti pažeidėjų valstybinių numerių ar kitų detalių. Tokiais atvejais visada džiaugsitės, jog netaupėte kelių eurų ir pasirinkote profesionalų įrenginį, tokį kaip „MiVue™ 886“.

Tik pažiūrėkite, kaip atrodo vaizdas su „MiVue™ 886“ ir kokia yra situacija, kai bandote įžiūrėti eisme dalyvaujančių automobilių numerius:

Daugiau informacijos apie „Mio“ rasite Mio Lietuva | Facebook.

„Mio“ produktus galite įsigyti šiose prekybos vietose: „Senukai“, „Pigu.lt“, „Varle.lt“, „Topo Centras“, „Urmokaina.lt“​, „Skytech“.

„Mio MiVue 886“ vaizdo registratorius parduotuvėje „Varle.lt“ kainuoja 228,90 €.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()