Putinas nėra kvailas, tai kodėl jis užpuolė Ukrainą? Kitoks požiūris, kas iš tikro vyko užkulisiuose

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2022-04-18 17:44
nuo 2021 pajamos uz energija padidejo 6 kartus, o Putinui visiskai neidomu eknomika ir kaip gyvena eiliniai rusai
Benediktas 2022-04-18 21:52
Tik Putino likvidavimas arba suėmimas užbaigs karą. Žmogus, kuris darosi procedūras kraujo voniose, Bučios brigadai suteikia didvyrių ordinus ir leidžia bombarduoti ligonines - pats nesustos. O jei jo nestabdyti, tai pridarys nemažiau bėdų, nei Hitleris ir Stalinas.
assa 2022-04-18 21:55
paklaustum tu putkos- 100% negalvoja jis, kad yra blogietis, ir tikrai nemanau, kad jo įsivazduojama misja- sėti blogį apskritai. Tiesiog turi viziją, ir siekia jos, ir vadovaujasi posakiu- tikslas pateisina priemones, plius ne europiečiams suvokti azijatų toleracijos smurtui levelį (taip, aš rusus laikau labiau azijatais, nei europiečiais:) ) Vnž, būtų idealu, atskirti europinę rusios dalį nuo azijinės, ir bandyt pastarąrą sucivilizacint. O ana, gali benzokolonėle būt..
Benediktas 2022-04-19 21:07
Gal ir nėra jo tikslas daryti žiaurius dalykus, bet tikrai jis juos visus darys, kokių jam reikės. Tik nevadins jų blogais dalykais, kaip žmonės įpratę. Pas jį nėra tokios vertinimo skalės. Žmogaus žmogui ryšys - pas jį nėra vertybė. Jam vertybė būti on the top. Įdėja būti žemių apjungėju - skirtingų dalykų apjungėju ir sumaišytojų į vieną, paklusnių vergų masę. Darys įvairiausius blogus dalykus, bet nea ant tiek, kad jį patį greitai sunaikintų. Atominę mes, tik jei bus tikras, kad vakarai neis į Rusijos puolimą. Bet nežinau, kaip gali būti tikras tokiu dalyku.
Senas kareivis 2022-04-19 23:44
Adolfiukas mirė nusižudęs, o sralinas - savo vėmaluose. Įdomu, kuo baigsis putkinui. Dabar pardon už utenietišką tarmę:,, Ašei pageidaunu, jei tik mažna, kad tas svolačius nusibaigtų abiem variantais. Ukrainiečiai yr malačiai, normalūs rusai yr malačiai; ruskiai akupantai ir vatnykai yr šūds ant pagalioką". O jei rimtai: putkinas kompleksuoja prieš sraliną. putkinas per savo valdymą (iki 2014 metų) prie ruskyno prijungė... nieko neprijungė. Atėmė Gruzijos gabaliuką, Padniestrė šiaip ne jo valdymo metu iš Moldovos buvo atimta. 2014 atėmė Krymą ir dalį Donbaso. Dabar sugalvojo sudraskyt Ukrainą. Kol kas kai kuriuose frontuose jam nesiseka. Man tik nepatinka padėtis rytų ir pietryčių Ukrainoje. Meldžiuos už tai, kad Ukraina apsigintų ir kad kxuilo nustiptų. Antra vertus, nežinia, kas po jo ateis į valdžią. Šlovė Ukrainai ir ją palaikančioms (ne vien žodžiais) šalims!