[Žinios trumpai] Putino aplinka invaziją į Ukrainą laiko katastrofiška klaida - prezidento veiksmai sunaikins šalį  ()

Kai kurie V. Putino elito atstovai vyriausybėje ir valstybinėse įmonėse mano, kad Rusijos invazija į Ukrainą buvo katastrofiška klaida, kuri daugeliui metų izoliuos šalį. Tai pranešė „Bloomberg“, remdamasis keliolika su situacija susipažinusių pašnekovų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai patvirtina ir „Ukrinform“.

Pasak Rusijos prezidentą supančio elito atstovų, jie nemano, kad Putinas pakeis savo dabartinį kursą. Dar labiau, V. Putinas atmetė kitų pareigūnų bandymus įspėti jį apie katastrofiškas ekonomines ir politines Vakarų sankcijų pasekmes.

Tuo pat metu kai kurie aukščiausi asmenys mano, kad Putino noras tęsti invaziją kelia grėsmę Rusijai ilgus metus trunkančia izoliacija ir didėjančia įtampa, kuri pakenks jos ekonomikai, sukels pavojų saugumui ir sunaikins jos pasaulinę įtaką.

 

Pastebima, kad iki šiol tik keli verslo magnatai padarė netiesioginius pareiškimus, kvestionuojančius Kremliaus strategiją Ukrainoje, tačiau daugelis galingų žaidėjų vis dar pernelyg bijo represijų prieš kitokio požiūrio žmones, kad galėtų viešai išreikšti savo nuomonę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(19)
(2)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: