„Daugiau galios vienose rankose“ - ką reiškia Elono Musko „Twitter“ perėmimas: žmonės jau palieka tinklą, sureagavo ir Baltieji rūmai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

EEE 2022-04-26 17:31
Manau, kad tai geriausia kas šiuo metu galėjo nutikti twitteriui... Niekada juo nesinaudojau ir nesidomėjau, dabar manau pasidomėti...
Laurynas19 2022-04-26 17:58
Žiūrint iš programinės pusės, tai Twiteris nėra vertas net 30k EUR, kąžką panašaus betkuris programuotojas turintis 3metų patirtį gali suprogramuoti per porą mėn. Aš per dieną galiu paleisti platformą kurioje galėsi užsiregistruoti , sekti ir rašyti įrašą .. žodžiu niekuo neįpatinga sistema ir yra tūkstančiai alternatyvų. Taigi, Muskas faktiškai sumokėjo tik už vartotojus bei populiarumą.. Jei visi 'Kairieji' nuspręs palikti Twiterį , tai nieko ten nebeliks. O jie tikrai taip ir padarys, nes jiems viskas skamba įžeidžiančiai. Šiai dienai, Twiteryje negalėjai komentuoti ir išsakyti akivaizdžios tiesos pvz. jog Vyrai negali gimdyti vaikų. nes yra moterų kurios nusprendė, kad jos yra vyrai ir tada pagimdė vaikų, ir tokie įrašai skamba įžeidžiančiai. ir kadangi visi LGBTQ+ vienas kitą gina ir įsižeidžia už kitą tai visiems toks įrašas užklius jei Muskas juos leis, o jis turi leisti, nes dėl to ir pirko twiterį? Pagal mane Twiteriui atėjo galas.
kestutisz 2022-04-26 18:23
O čia tai faktiškai keisčiausia dalis - turimus "sekėjus" jis galėjo ir taip "išsivesti" į kokią savo naują "platformą". Tiesa, toks triukas net Trumpui nepaėjo, na bet jo ir sekėjai labai tokie labiau lokalūs.
qrad 2022-04-26 22:03
Muskas yra verslininkas ir viską vertiną per pinigų prizmę. Tai tikriausia, kai tiek pinigų investavęs, tikisi, kad šita investicija atsipirks. Twitter bus labai geras įrankis reklamuoti ir proteguoti savo verslus. Tik įdomu ar atbanins Trumpą?
iPienius 2022-04-26 22:13
vakaru komunistai bijo, kad bus sumazinta cenzura, nes jei dabar nepritari ju ideologijai, tai iskart banina. paskaicius, ka raso leftistiniai idiotai, tai ten baisiau nei smurto kurstymas, bet juos laiko. naujos platformos kurimas irgi neiseitis, nes niekas neis ir nesinaudos. Trumpo truth social nepopuliarus, nors jis juo nesinaudoja ir zmones tiesiog neateina, nes nieko nepasiuloma. o didziausias verkimas bus, kai atblokuos Trumpa, Alex Jones ir kitus
qrad 2022-04-26 22:24
Paskaičius rightwingo idiotų komentarus irgi darosi koktu. Amerika kontrastų šalis ir atrodo, kad ten nėra vietos normaliems žmonėms. Arba esi raudonas, arba mėlynas. Dėl ko Amerikoje dvipartinė sistema yra pornografija. Sukuriama iliuzija rinkėjamas, kad jie gali iš kažko rinktis, nors abi partijos atstovauja turtingųjų luomą.
kestutisz 2022-04-27 10:24
Na, svarbiausia, kad Batutovičius jau beveik užsidarė savo acc. O buvo toks geras humoristas...
sub 2022-04-28 08:25
Tai kodėl proto bokšte nesukūriai panašios platformos į twiterio ir neužsidirbai bilijonų iš Musko? Nes tik visa ko susvaigt gali, kad verta 30k , tavo butas vertas 30k. Jei nežinau pagal ką reikėtų vertinti Twitterio vertę, tai geriau patylėk, protingesnis atrodysi. O dar geriau pasigooglint. Pagal mane Twitteriui tai nauja pradžia.
Laurynas19 2022-04-28 16:05
Proto bokšte - skaityk mano komentarą dar kartą. Esu sukūrės ir pardavęs bei pirkęs internetinius projektus, žinau pagal ką kainą nustatoma. Bet nesu pirkęs "public" kompanijos, tai čia kitoks truputį 'žvėris', dėl to tokia ir kaina. 30k daviau pagal programos sudėtingumą - patį kodą. (net jeigu ir suklydau 2 kartus pamažindamas ar 3 kart ar 10kart ar net 100kart. tai esmės nekeičia.) Jeigu nori, pirk iš manęs panašų puslapį kaip twiteris už 5k eur kaip tau padarysiu. Gausi APP, galės ten žmones užsiregistruoti naudodami gmail (kaip twiterį), bei galės rašyti 'postą' kurį matys tie kurie jį seką. Bei galės pasikeisti profilio nuotraukytę.
Šaras 2022-04-29 07:30
Tokį šūdą sukurtų bet kas, mokantis atsidaryt googlą ar stackoverflow. Įdėk į jį milijoną aktyvių vartotojų ir parodyk kaip veikia. Pridėk administravimo, reportingo ir svarbiausia reklamos funkcijas, kurios sugebėtų neapsivemt pamačius milijono vartotojų postus. O kaip su 200 milijonų? Gal jau 5k neužtektų? Ir svarbiausia ne kodas, nors jo developinimas kainavo milžiniškus pinigus, bet aktyvių vartotojų bazė, iš kurių daromi pinigai.
Pumper 2022-04-29 07:57
Twitter iki dabar į minusą dirba.
sub 2022-04-29 08:03
Tai kad proto bokšte, tavo pirmam komentare nieko nebuvo apie "Esu sukūrės ir pardavęs bei pirkęs internetinius projektus, žinau pagal ką kainą nustatoma" tai iš kur man žinot? Tai va jei nesi pirkęs "public", kur kaina didelė dažniausiai dėl vartotojų duombazės, tai nereiktų taip drąsiai skiesti apie 30k, o po to save taisyt, kad galimai apsirikai 2, 3, 10 o greičiausiai 100 kartų. Rašai "tai esmės nekeičia" bet turbūt pats mielu noru parduotum už 2, 3, 10 o laimės atveju 100 kartu brangiau. Nenoriu iš tavęs nieko pirkt. Twitter tai ne tik APP, tai platforma, ir tavo išvardinti privalumai yra tik maža dalis to ką twiterije galima daryti. Profilio nuotraukytės - vaikų žaidimai. Matyt pats twiterio nelabai naudoji.
Šaras 2022-04-29 08:23
Tai reiškia, kad išlaidos didesnės, nei pajamos. O tai jau valdymo klausimas.
Benediktas 2022-04-29 09:00
Iš kur žinai, pagal ką jis vertina?