[Žinios trumpai] Piontkovskis: JAV paruošė super kovinę galvutę Putino bunkeriui  ()

Vakaruose Kremlius buvo pasiųstas Rusijos laivo kryptimi dėl branduolinio karo grėsmės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent dėl ​​V. Putino branduolinio šantažo Vakarai tylėjo, kai Rusija užpuolė Gruziją ir aneksavo Krymą. Tačiau padėtis kardinaliai pasikeitė, nes JAV nuo to pavargo.

Apie tai žurnalistas ir politikas Andrijus Piontkovskis kalbėjo interviu su Natalija Vlaščenka „Youtube“ kanale „Ukraina 24“.

Piontkovskis mano, kad Vakarų bendruomenėje įvyko svarbus posūkis branduolinio karo link.

„Putinas jau buvo pasiųstas su branduolinio karo grasinimais į tą pačią vietą, kur ir Rusijos laivas. Rusijos ambasadorius Vašingtone pagrasino „nenuspėjamomis pasekmėmis“, o V. Putinui jau 15 metų gana sėkmingai naudoja branduolinio karo šantažą. Todėl Ukraina nebuvo priimta į NATO, Vakarai nereagavo į agresiją Gruzijoje ir Krymo aneksiją“, – sakė jis.

Anot jo, JAV nustojo bijoti Kremliaus pareiškimų apie taktinių branduolinių ginklų panaudojimą, tobulindamos savo.

„Pagaliau padarė tai, ką aš jau daug metų raginau – iš Pentagono paskambino telefonu į Rusijos Gynybos ministeriją ir labai suprantamai paaiškino, kad mūsų nereikia gąsdinti branduoliniu ginklu. Pasakykite savo viršininkui, kad mes nepasiduosime, bet paruošėme tokias pat mažo našumo taktines branduolines galvutes ir galėsime jums atsakyti ne mažiau skausmingai“, – sakė Piontkovskis.

 

Piontkovskis pasidalijo viešai neatskleista informacija apie naujus įvykius JAV.

„Amerikiečiai sukūrė mažo našumo, bet didelės įsiskverbimo galios kovinę galvutę, galinčią pasiekti bet kurį bunkerį. Putinas tiesiog buvo pateptas briliantine žaluma ant kaktos, kad jis daugiau negrasintų branduoliniais ginklais“, – kalbėjo politikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(316)
(5)
(311)

Komentarai ()