[Žinios trumpai] Rusai beviltiški: nufotografavo okupuotuose butuose buvusius dokumentus ir oficialiai paskelbė, kad sunaikino kelis Ukrainos dalinius  ()

Pažymima, kad rusų okupantai niekaip negali žengti į priekį fronte, jie neturi pergalės, o „valdžioms reikia kažką pateikti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupantai internete skleidžia naujas netikras žinutes apie tariamą kelių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkų „sunaikinimą“ per mūšį Luhansko srityje. Kaip įrodymą jie publikuoja butuose, kuriuose jie įsikūrę, rastų gynėjų dokumentų nuotraukas.

Apie tai savo „Telegram“ kanale kalbėjo Luhansko srities karinės administracijos pirmininkas Sergejus Gaidai.

„Interneto erdvėje okupanto žiniasklaida platina žinias apie tariamą kelių Ukrainos karinių ginkluotųjų pajėgų sunaikinimą mūšio metu“, – sakė jis.

„Informaciją“ iš propagandinės žiniasklaidos pavadino nesąmone.

„Pavyzdžiui, Luhansko srities 111-osios atskirosios teritorinės gynybos brigados vadas pulkininkas Viačeslavas Suchanovas tikriausiai žino, kad jo bute okupuotoje Rubižnės dalyje yra apgyvendinti rusų kariai. Todėl jie turi galimybę gauti karininko apdovanojimus“, – sakė Gaidai.

 

Anot jo, rusų okupantai niekaip negali išsiveržti į priekį fronte, nėra jokios pergalės, o „valdžioms reikia kažką pateikti“.

„Todėl ir gimdo tokias pigias“ pergales. Nes nėra už ką gauti pinigų – Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasirodė stipresnės nei priešo suskaičiuotos trys dienos“, – pažymėjo Gaidai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: