[Žinios trumpai] NATO neišsiplės NĖ per vieną centimetrą! Piktas perspėjimas iš Kinijos – šiuo klausimu visiškai „palaiko Putiną“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Azys 2022-05-05 19:01
Tai tik dar viena priežastis NATO plėtrai.
Benediktas 2022-05-05 19:05
Kinai būtinai nori eiti ten kur karinis laivas. Ką jie darys be išorės rinkos? NATO nesiplėstų, jei Rusija taip nesielgtų.
bahuriux 2022-05-05 21:37
Gal nepilnai prieš porą mėn buvo t.lt straipsnis, kad Kinija galėjo prisidėti prie šitos sumautos spec operacijos, bent jau morališkai, arba kažką žadėjo rusams. Kinai nori pigių angliavandenilių iš rusijos tą gauna be problemų. Bet Ukraina kinams neparduoda pigiai grūdų, tai jie sugalvojo kaip ištaisyti tokį nesusipratimą ir susigražinti įtaką ukrainoje rusų krauju (dėja ir ukrainiečių). Dabar galės ėsti Š ir nato pasipildys bent 3 ar dar daugiau šalių. O jei dar kels balsą gaus sankcijų iš viso pasaulio ir Š ėsti taps prabanga, nes nebebus net ir Š Kinijoj.
vanduo4 2022-05-05 22:20
- Kinai mato jog lieka vieni, tai spardosi. - Galvojo sukurti rimtą komunistinę koaliciją prieš Vakarus, deja atrodo stiprioji sąjungininkė iš lėto žlunga. - Bet ne viskas dar baigta - perauklėti tautą, kuri užaugo ant Auksinės mongolų ordos tradicijų, bus sudėtinga. Nuvers vieną vaduką, iškils kitas. - Geriausiu atveju kas gali pavykti, tai kol susiformuos nauja valdymo piramidė, pabandyti suskaldyti sistema į atskirus savarankiškus struktūrinius vienetus, bet dėl pačios Rusijos politinės krypties pakeitimo aš labai abejoju - ten korupcija valdo, o šitą ligą FIlipinuose prezidentas naikino žudydamas prekiautojus narkotikais. Ką reiktų žudyti RUsijoje nesuformuojant naujos gynybinės struktūros?