[Žinios trumpai] FSB padėjo Putinui ant stalo žiaurų planą, kaip akimirksniu motyvuoti Rusijos kariuomenę ir paskelbti visuotinę mobilizaciją su tautos palaikymu  ()

Rusija surengs provokacijas savo teritorijoje, kad dėl to apkaltintų Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija panaudos cheminį ginklą prieš civilius Rusijos Federacijos gyventojus Briansko, Kursko, Belgorodo, Voronežo ir Rostovo srityse, kad dėl to apkaltintų Ukrainą.

Tai pareiškė buvęs vidaus reikalų ministras Arsenas Avakovas per „YouTube“ kanalo „Ukraina 24“ laidą „Ukraina kartu“ su Olegu Panyuta ir Lesya Vakulyuk.

„Žmogus, atėjęs į valdžią tokio pobūdžio provokacijos pagrindu – susprogdinęs namus savo šalyje ir per šį sukrėtimą išgarsino save. Tai jo įprastas kagėbistinis numeris, todėl dabar, kai reikės pasiteisinti ir kelti naujus karo Ukrainoje tikslus, kad kaip nors motyvuotų propagandos išplautas rusų galvas, jis pagalvos apie tokią provokaciją“, – sakė Avakovas.

Anot jo, Ukraina žino V. Putino planus ir tai visai ne naujiena, gerai veikia viešai neatskleista informacija ir žvalgyba, taip pat šaltiniai.

„Ir mes tikrai žinome iš patikimų šaltinių, patikimų viešai neatskleistų asmenų, kad FSB padėjo Putinui ant stalo būtent tokių provokacijų pasienio zonose su Ukraina planą, kad apkaltintų Ukrainą nežmoniškais žiaurumais. Tai suteiks Putinui priežastį paskelbti visuotinę mobilizaciją ir taip motyvuoti nemotyvuotus, demoralizuotus karius ir visą tautą „šventajam karui“ prieš Ukrainą“, – informacija dalijosi Avakovas.

 

Jis pažymėjo, kad ši informacija turėtų būti suteikta Rusijos miestų gyventojams, kad jie patys žinotų, jog V. Putinas yra pasirengęs mesti juos į krosnį, kad pasiektų tikslą.

„Mes daug ką žinome, kiekvieną Rusijos generolą, tai neliks paslaptyje, tai mes pasakysime su faktais ir įrodymais. Yra laiko to išvengti ir pašalinti sergantį Putiną“, – apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(5)
(71)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()