[Žinios trumpai] Neįprasta Putino apranga per paradą: neperšaunama liemenė ir labai keista dėžutė kišenėje – „atrodo, kaip steroidų prikimštas žiurkėnas“ (Video)  ()

Nepaisant Vladimiro Putino pergalės dienos kalbos pompastikos ir propagandos, atrodo, kad despotas gyvena baimėje – po drabužiais Putinas vilkėjo neperšaunamą liemenę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-10 [Žinios trumpai] Neįprasta Putino apranga per paradą: neperšaunama liemenė ir labai keista dėžutė kišenėje – „atrodo, kaip steroidų prikimštas žiurkėnas“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš pradžių gegužės 9-oji buvo skirta švęsti Stalino pergalę prieš nacistinę Vokietiją, o šiemet Pergalės diena Rusijoje buvo naudojama kaip būdas pademonstruoti karinius raumenis ir sustiprinti Putino propagandą, nes jo invazija į Ukrainą ir toliau susiduria su sunkumais.

Tironas atskleidė daugiau silpnybių, nei norėjo, o stebėtojai atkreipė dėmesį į neperšaunamą liemenę, kai jis sveikino savo armijos pajėgas.

„Twitter“ vartotojas @expatua pastebėjo: „Šiandien Putinas po striuke vilkėjo neperšaunamą liemenę.“

Tuo tarpu vartotojas @propornot taip pat pastebėjo keistą despoto aprangą ir pakomentavo: „Kas toji keista dėžutė, kurią Putinas turi švarkelyje?“

„iPad? Kažkoks radijo mikrofonas? Mini dializės aparatas?“

Tikėtina, kad Putinas vilkėjo neperšaunamą liemenę, nes du Rusijos miestai visiškai atšaukė savo Pergalės dienos planus, bijodami Ukrainos sabotažo, o pats Putinas, kaip pranešama, kovoja su sveikatos problemomis.

Po jo naujametinės kalbos taip pat buvo spėliojama, kad Putinas vilkėjo neperšaunamą liemenę.

Šį teiginį paneigė Kremlius ir apibūdino tai kaip „nesąmonę“.

Rusijos gynybos ministerijos duomenys atskleidžia, kad vakarykščiame parade buvo tik du trečdaliai visų praėjusiais metais matytų transporto priemonių, o nemažai jų nebuvo, įskaitant tankus ir raketų sistemas, kurios patyrė didelių nuostolių.

 

Šių metų parade nebuvo rodomi bombonešiai Su-30 ir Su-34, nes daugelis pastarųjų buvo numušti virš Ukrainos.

Skelbiama, kad Rusijos invazija greitai tapo tarptautine gėda, o Putino šalį nusiaubė Vakarų sankcijos, todėl paties Putino sveikata blogėja.

Pergalės dienos parade lordas Richardas Dannatas pastebėjo, kad vaikščiodamas Putinas atrodė gana „papūstas“ ir sunkiai judėjo „laisvai“.

Putino stipruolio įvaizdį dar labiau sugriovė vaizdai, kuriuose jis sėdi su antklode ant kelių.

 

Žurnalistas Johnas Sweeney, šiuo metu pranešantis iš Ukrainos, socialiniame tinkle „Twitter“ parašė: „Vladimiras Putinas – antklodė ant kelių, pilni skruostai, steroidų prikimštas žiurkėnas – atrodo kaip silpna ir nusilpusi figūra, kai Rusijos armija rieda pro Kremlių.“

Tuo tarpu praėjusį mėnesį susitikus su Rusijos gynybos ministru Sergejumi Šoigu, prezidentą taip pat buvo galima išvysti įsikibusį į stalą, nuolat tarsi iš diskomforto trepsintį koja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(2)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: