[Žinios trumpai] Rusija du mėnesius slėpė, kad Ukrainoje žuvo tankų biatlono čempionas Basanovas  ()

Tankų biatlono čempionu tapęs rusų okupantas žuvo Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-10 [Žinios trumpai] Rusija du mėnesius slėpė, kad Ukrainoje žuvo tankų biatlono čempionas Basanovas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo „InformNapalm“:

„Gegužės 5-6 dienomis rusų socialiniuose tinkluose pradėjo pasirodyti nekrologai skirti jaunesniajam seržantui Basanovui Bato Valerievičiui, gimusiam 1996 m., Ulan Udėje (Buriatijos Respublikos sostinė)“.

„Pastebėtina, kad 2021 m. jis buvo tanko įgulos narys, kuri tapo „Tanko biatlono“ čempione Rusijoje. Tačiau 2022 m. kovo 14 d. čempionas sudegė savo tanke, o atminimo ceremonija buvo surengta tik gegužės 6 d., t. y. beveik du mėnesius čempiono mirtis buvo slepiama, tikriausiai nedemoralizuoti kitas Rusijos ginkluotųjų pajėgų tankų įgulas“, – teigiama pranešime.

„Moralas: tu gali būti tankų biatlono čempionas Rusijoje, bet Ukrainos kariškiams esi tik agresorius ir okupantas – dar vienas taikinys šarvuose, kuriuos naikina „Stugna“, „Javelin“ ar NLAW, taip pat okupantai – ne čempionai“, - padarė išvadą „InformNapalm“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(0)
(116)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()